!
!

zenuwpijn

rosita okt 2018

Ik heb twee jaar geleden een ongeluk gehad met de brommer,en heb hierdoor een zenuw in de beschadigd. Ik heb ieder ziekenhuis gezien van binnen en buiten, maar zonder resultaat. Ik ben gaan zoken op internet en ben bij jullie terecht gekomen. een afspraak gemaakt en nu ben ik 3 keer geweest en heb vol verwondering geen pijn meer ik kan mij heel goed helpen met de tool die je mij geleerd hebt. Oh yvonne ik ben je zo dankbaar om te leven zonder pijn.

hondenangst

Elke okt. 2018

hallo  Ik ben laatst bij jou geweest voor mijn angst voor honden. IK scheet al in de broek als ik in de verte een hond met eigenaar zag aankomen en zeker als ik zag dat deze hond los liep. Nu zijn we al een paar keer weer gaan wandelen waar ook losloopgebieden zijn voor honden en ik haal nu zelfs de honden aan waar ik vroeger zo een angst voor had, we zijn al aan het denken om er zelf een aan te kopen.

yvonne heel veel dank hiervoor

weer slapen met regen en onweer

Bram okt 2018

10 jaar

Hoi Yvonne, ik wilde je even laten weten dat bram weer door de regen en onweer heeft doorgeslapen. hij vraagt zelfs of het wel echt heeft geregend. Ook heeft hij geen problemen meer om te gaan slapen indien de wasmachine of airco aanstaat. Geweldig super bedankt, groet van Bram en mij.

afvallen

Mia okt 2018

De veranderingen die ik heb gemaakt en nog ga maken gaan stap voor stap. Soms verwacht ik dat alles in één keer is veranderd.... Dat zou natuurlijk wel fantastisch zijn, maar volgens mij is Rome ook niet in één dag gebouwd. En zo werkt het ook niet bij mij en in mijn systeem, het gaat namelijk stap voor stap. Waar ik ook heel blij mee ben.

Eigenlijk is dat ook wel net zo prettig, want ik ga veel veranderingen doormaken als ik me dit programma helemaal eigen maak. En zo kan ik op mijn tempo wennen aan die veranderingen. En ik wil mezelf ook uitdagen om dit echt voor mezelf te doen.

Dan nog iets? Hoe denk anders? Ik ben geen twijfelaar meer, Als ik voel dat het nog lastig is, zeg of denk ik dan dat ik nooit meer mag snoepen? Denk ik dan dat ik geen blokje kaas, chips of pinda’s meer mag? Dat ik nooit meer een stukje chocolade mag? Dat ik nooit meer een borrel mag nemen? Wat denk ik dan precies? Verbied ik het jezelf? Wordt ik boos op mezelf?

Denk ik: ik móet echt stoppen met die pasta’s (slechte koolhydraten), ik mag nooit meer chocolade, ik mag nooit meer ‘te veel’ borrels?
ik denk nu als een winnaar
ik denk bijvoorbeeld: "Ik stop met die tussendoortjes omdat ik dat heel graag wil. Ik mag alles eten en wanneer ik dat wil, maar de eerstvolgende tussendoortje stel ik nu gewoon uit. Omdat ik dat wil."

Ik voel het verschil?
De eerste denkwijze geeft stress en daardoor krijgt het oude pad in je brein de kans om weer sterker te worden. De tweede denkwijze geeft mij rust. ik besluit namelijk zelf dat ik gewoon alleen het eerstvolgende snak of iets anders niet pakt. Die stel ik even uit. Maar ik weet dat en het mag wanneer ik het echt wil. Alleen deze, die stel ik uit.

Geen stress, waardoor het elke dag makkelijker wordt en dat uitstellen mij juist nog meer controle geeft.

Als ik op verjaardag ben en ik zie mensen drinken, snaaien en snoepen, dan denk ik: "Kijk die nou eens alles in hun mond te stouwen. Ongelooflijk dat ze zo afhankelijk willen blijven van al die energievreters."

Want wat ik nu zie is een illusie. "Ze genieten nu misschien wel ‘heel even’, maar straks vinden ze zichzelf weer "zwak of een looser" of ze hebben eigenlijk geen trek maar toch nemen ze het "uit beleefdheid" en/of morgenochtend staan ze weer voor de spiegel en "walgen ze van zichzelf".  

Nee, de ‘genieters’ die ik zie, zijn op dat moment slechts hulpeloze personen die niet eens doorhebben, dat zij volledig afhankelijk zijn van het gevoel dat veroorzaakt wordt door de suikers die zij tot zich nemen. Zij zijn wel nog steeds volledig afhankelijk en dat is wat ik zie.

Want elke dag gaat het beter nu. Het oude pad in mijn brein verouderd en raakt steeds meer verwaarloosd en ik ben daar verantwoordelijk voor.

Dank je wel Yvonne voor deze inzichten.

prikkelbare darm

Jose aug 2018

Ik had sinds enkele jaren een gevoelige prikkelbare darm, zeiden de doktoren. Ik kon niets eten want dat verdroeg mijn maag en darmen niet. ik heb de hele molen van het ziekenhuis gehad en ze konden natuurlijk niets vinden als alleen het stempeltje Prikkelbare Darm. Nu ben ik verder gaan zoeken en nadat er een programma op TV was dacht ik... laat mij het gewoon eens proberen. en ja.. een afspraak gemaakt.

Nu ik ben nu een paar maanden verder en ik kan het nog niet geloven maar geen last meer van darmen en ik kan gewoon weer eten wat ik altijd gedaan heb.

Yvonne  je bent een kanjer dank je wel..

 

Regressie

Miriam aug 2018

PFFFFF wat een beleving in deze Regressie die ik 4 dagen geleden gehad heb. Ik voel me nu nog op vleugels zitten. Wat een inzicht heb ik hier gekregen waar ik al die jaren mee zat te worstelen. Beslissingen die helemaal niet van mij zijn. Blokkades waar ik mee zat en niet van mij waren... wauw een fijne beleving. Ik dank je voor de inzichten die je me gegeven hebt dit heeft mijn leven zeker veranderd, gemakkelijker gemaakt dank je wel.

Afvallen door zoet weg te laten

Els aug 2018

Ik ben lekker bezig. Ik was al 6 a 7 kilo kwijt. Afgelopen weekend ben ik met mijn zus in Utrecht geweest. Ik vond dat ik wel een beloning waard was na weken voorzichtig eten. Ik heb niet eens zo gek gedaan, maar ik was maandagochtend wel 0,5 kilo rijker. Dat was balen. Nou hou ik op het moment ook veel vocht vast vanwege de warmte en een antibioticakuur. Dus ik hoop dat ik daarmee ook nog een kilootje kan winnen. Hoe dan ook, ik ben nog steeds super gemotiveerd. Suiker raak ik niet meer aan. Heb ik ook totaal geen behoefte meer aan. Sterker nog, het staat me tegen. Dat is al pure winst. 

 

Groetjes, Els

afvallen in de groepssessie

Daphne aug 2018

Ook wil ik je even een update geven na twee maanden en bijna 10 kilo lichter

Het gaat al best goed. Voordat ik bij jou kwam was ik de hele dag aan het snoepen, chocolade, chips, alles wat ik maar te pakken kon krijgen. Dat is helemaal over. In het begin pakte ik nog wel eens iets maar gedoseerd en dan hoeft niet de hele reep op of de zak leeg.

Ik was een paar dagen geleden bij een vriendin en die had koekjes op tafel staan. Normaal had ik al minimaal eentje op en zou ik me afvragen of ik het kon maken er nog een te pakken. Nu viel het me pas op dat er koekjes stonden op het moment dat ik al bijna naar huis zou gaan. Maar, ook toen  had ik  niet de behoefte om er een te pakken. 

Dus dat is al een hele omslag. Er is een nieuwe start gemaakt naar een nieuw leven.

Angst voor Onweer

Pieter juni 2018

Beste Yvonne

Mijn zoon is een paar weken geleden bij je geweest met het probleem dat hij niet kon slapen als er onweer kwam. Je hebt bij hem een sessie gedaan, die heel veel indruk op hem gemaakt heeft. Hij zegt dat je een soort Harry Potter bent LOL. Hij slaapt vanaf die dag dat hij in Hypnose is geweest vaster dan dat hij ooit gedaan heeft. Bij onweer gaat hij gewoon naar bed of het een heel normale nacht is. Wij verbazen ons er nog steeds over. Maar het helpt en dat is voor ons genoeg. Een heel blij gezin.

Regressie

Carla juni 2018

Hallo Yvonne

Ik zou je laten weten hoe het met me gaat. Ik heb twee maanden geleden een regressie gedaan bij jullie, met het verzoek om een gebeurtenis terug te vinden in mijn interne geheugen. Op dat moment kwam er weinig naar boven maar de tijd ging verder en langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar. ik kan me de gebeurtenis nu meer herinneren en weet wat er geweest is. Ik kan het nu een plaats geven. Dank je wel