!
!

Angst voor Onweer

Pieter juni 2018

Beste Yvonne

Mijn zoon is een paar weken geleden bij je geweest met het probleem dat hij niet kon slapen als er onweer kwam. Je hebt bij hem een sessie gedaan, die heel veel indruk op hem gemaakt heeft. Hij zegt dat je een soort Harry Potter bent LOL. Hij slaapt vanaf die dag dat hij in Hypnose is geweest vaster dan dat hij ooit gedaan heeft. Bij onweer gaat hij gewoon naar bed of het een heel normale nacht is. Wij verbazen ons er nog steeds over. Maar het helpt en dat is voor ons genoeg. Een heel blij gezin.

Regressie

Carla juni 2018

Hallo Yvonne

Ik zou je laten weten hoe het met me gaat. Ik heb twee maanden geleden een regressie gedaan bij jullie, met het verzoek om een gebeurtenis terug te vinden in mijn interne geheugen. Op dat moment kwam er weinig naar boven maar de tijd ging verder en langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar. ik kan me de gebeurtenis nu meer herinneren en weet wat er geweest is. Ik kan het nu een plaats geven. Dank je wel

Oorsuizen

Bert juni 2018

Hallo Yvonne

Ik ben een tijd geleden bij je geweest voor mijn oorsuizen. Ik kan je vertellen in het begin had ik er nog veel last van maar naarmate de tijd verder ging begon ik er minder last van te krijgen. Vreemd maar na een tijd was het bijna stil, en ik begon me hierover te wonderen waarom het nu ineens zo stil was in mijn hoofd daar ik altijd een geluid bij me had.

Maar ik kan je zeggen ik mis het niet meer.

heel veel dank hiervoor Bert

Maagband

juni 2018 Els

Hallo Yvonne, de teller staat op 4. 4 kilo lichter in twee weken! Ik weet niet wat me overkomt. Het voelt fantastisch en ik ben meer gemotiveerd dan ooit. Ik heb net je tweede geluidsfragment afgeluisterd. Het ontspant zozeer dat ik erbij in slaap val. Maar ik begreep laatst van jou dat dat niet uitmaakt? Mag ik deze ook vaker luisteren of is dat niet de bedoeling? Of heeft het geen nut? De ondersteunende luister ik elke dag, vaak ook 2 keer per dag.

Hoe dan ook, je therapie werkt. En het blijft me verbazen.

Dankjewel. Groetjes, Els

 

Reuma

mei 2018 Bertha

Hallo Yvonne

ik ben begin dit jaar bij je geweest met pijn in mijn handen, dikke knobbels op de handen en ik kon ze bijna niet met bewegen van de pijn.

Ik ben twee keer bij je geweest en ik kan je nu vertellen dat mijn knobbels totaal weg zijn. Ik heb geen pijn meer in mijn vingers en kan ze weer gewoon bewegen. Wat ben ik jou dankbaar en mezelf dat ik in je gelooft heb.

Heel veel dank Groet Bertha

Afvallen

mei 2018 Cris

 

Ik voel me een ander mens, denk minder negatief en ben erg blij. Snoep moment is er bijna niet meer, maar voel wel soms het knagende gevoel in mijn maag maar dat kan ik makkelijk negeren. Ik ben nu onder de 100 kilo

Ik ben je erg dankbaar, luister graag naar je stem, heb hoop, geloof nu in mijzelf, gaat goed komen.

Met vriendelijke groetjes, Cris."

Maagband

Sonja April 2018

Hallo Yvonne ,

 

Even een blij berichtje: mijn streefgewicht nog niet gehaald maar: Ik kan de door mij voor dit doel aangeschafte broek nu al aan!!!!

Van maat 48/50 naar maat 44 dus je snapt wel: super blij. Ik ga rustig, maar met een extra motivatie boost verder. Nog 12,5 kg te gaan voor mijn uiteindelijke streefgewicht, maar dit is toch alvast een hele leuke oppepper. En ik weet dat ik met begeleiding van jou toegestuurde sessies mijn streefgewicht echt ga behalen en dit keer ook behouden.

Dus... ik heb het al vaker gezegd maar toch: ik snap er niks van, maar super bedankt!

Sonja

 

 

Maagband

Gerda april 2018

Hoi Yvonne ,

Tot nu toe ben ik al 6 kilo kwijt, ik voel me goed en ga er voor. Ik heb nog steeds niet gesnoept wat

voor mij een unicum is. Wel koop ik voor de kinderen snoep en chips, maar heb er zelf geen behoefte

aan. Ook drink ik geen cola enz. meer.

Water drinken ging voorheen met moeite, nu gaat dat prima! Dus dat zat denk ik tussen de oren. Ik

luister de audio tegenwoordig voor het slapen gaan en slaap daardoor veel beter. Ik heb dan ook

geen spijt van deelname aan jullie programma en hoop op meer afvalkilo’s en ben zeker klaar voor de

volgende stap.

Vriendelijke groet, Gerda

Stress niet kunnen slapen

Ed april 2018

Yvonne Dankjewel voor de erg bijzonder mooie ervaring gisteravond! Ik heb de gehele nacht zonder slaaptabletten als een blok geslapen. De eerste nacht sinds 2 jaar. Ik voelde mij op mijn werk vandaag veel rustiger... dank je wel, dat je op deze manier mensen verder kunt helpen! Ik weet dat vanaf nu alles anders gaat worden net zoals je in de hypnose tegen het onderbewuste gezegd en gevraagd hebt. nogmaals Dank je wel.

Stoppen met Roken

Roger april 2018

Hoi Yvonne. Ik had bij het weggaan nog geen idee of het zou werken. nu na een jaar geen enkele neiging gehad ye willen roken! Dus er blijkt ergens diep toch 'n schakelaar omgezet te zijn! Bijzonder. Bedankt.