!
!

Dierenangst

juni 2019  Josje

Hallo Yonne. Ik ben laatst bij je geweest voor dierenangst. Ik had een angst voor alle dieren. Of ze nu groot of klein waren, het maakte niets uit.

Ik heb nu aangeschaft een Kat en Kater. Mijn man wil graag nog een Hond erbij, welk ras zijn we nog niet uit en of deze dan groot of klein zal zijn. Je hebt me laten zien door je eigen hond even erbij te nemen dat het eigenlijk heel lieve beesten zijn.

Mijn zoon wil graag vissen en mijn dochter die wil graag een Hamster. Nu dat gaat er allemaal komen. THNXXXX 

Angsten

juni 2019 Trudy

Beste Yvonne , ik heb een afspraak gemaakt voor mijn angsten: betrekking tot mijn werk: angst voor de audit, angst voor de examens maar óók voor mijn grootste angst wat mijn hele leven beheerste: claustrofobie,  angst in bus, metro,  lift maar vooral opgesloten zitten in een vliegtuig. 

Deze sessie heb ik gehad in maart 2019. Ik kan je zeggen, Ik heb al gevlogen zonder dat ik dacht hoe klein is het. Ik zit nu met gemak in de bus, maar stop ook gewoon de lift weer in.

De Audit daar was ik nog wel iets nerveus voor maar dit heb met een goed resultaat ook behaald. Mijn examen dat gaat nog komen dus dat gaat ook goed komen. Heel veel dank Hiervoor.

Liefs Trudy

Tandarts probleem

mei 2019 Pim

Tandarts probleem. Ik was ontzettend bang voor de tandarts, ik ben al jaren niet meer naar de tandarts geweest terwijl ik wel gewoon mijn tanden goed verzorgde. Maar na het afbreken van een tand was ik genoodzaakt om een afspraak te maken. Met lood in de schoenen ben ik erheen gegaan. Tot de tandarts assistente me zei, "waarom neem je geen hypnose voordat je hier in de stoel en de behandeling ondergaat". ik dacht verhip misschien is dit iets voor mij. Ik heb de afspraak gemaakt voor de hypnose en kijk gelijk de afspraak erna bij de tandarts. Ik wist niet wat me overkwam, er was zo een rust in mij dat ik gewoon helemaal niets gemerkt heb van alles wat ze in mijn mond gedaan hebben. Ik heb er bijna twee uur ingezeten zonder probleem.

Gewoon geweldig meer kan ik niet zeggen Pim uit Weert.

Soulkey therapie

Jessy mei 2019

 

Ik ben Jessy, en ik had problemen met hooggevoeligheid. Ik ben gaan zoeken op internet en ben bij hypnose praktijk limburg uitgekomen voor een sessie in het verleden naar mijn vorige leven. Deze sessie heeft voor mij heel veel gebracht. Ik ben teruggegaan naar het jaar 1903. gewoon bizar wat mij daar is aangedaan en waar ik nu nog steeds de vruchten van plok. Dit is nu verdwenen en via deze sessie is ook mijn oude ik doorgeknipt en is deze energetische verbinding weg. Heel erg blij daarmee. Ik wist namelijk niet wat mij te wachten stond en deze sessie heeft bijna 3 uur geduurt. Maar dan ook de moeite waard, ik had geen idee hoelang ik daar in deze staat geweest ben. Maar de klok heeft het mij laten zien.

Ik raad deze sessie iedereen aan die iets met het verleden heeft en daar nu nog mee zit.

Pijn

febr 2019 Koen

Hallo Yvonne

ik wil even laten weten dat na de sessie die ik ondergaan heb een totale verandering in mijn leven is gebeurt. Mijn pijn is compleet verdwenen. Ik weet niet wat je met mijn onderbewustzijn gedaan hebt maar ik vind het OK.

Ik heb jaren na een ongeluk pijn in mijn beide bovenbenen gehad en niemand kon mij vertellen wat ik had. In het ziekenhuis konden ze niets vinden alles was OK. Maar ik had pijn alleen maar pijn.

NU NIETS MEER. heel veel dank

Alcohol

febr 2019 anoniem

Beste Yvonne

Ik ben laatst bij je geweest omdat ik door de weeks niet meer zonder alcohol kon zijn. Het probleem was een drukke baan, kleine kinderen die mijn aandacht vroegen en een vrouw die mij nogal claimde. Ik wist geen uitweg meer en ben aan de fles begonnen. Dit is nu verleden tijd. Sinds ik niet meer drink gaat het op mijn werk eens stuk prettiger, mijn kinderen daar heb ik nu voldoende tijd en zin in om daar iets mee te doen. En mijn vrouw die is blij dat alles nu zo perfect met gemak gaat.

Ik wil je even bedanken voor deze mooie sessie.

Cocaine

Maart 2019 Anoniem

Anoniem

Ik was een verknokte snuiver. Ik kon de dag gewoon beginnen met een lijntje. Mijn moeder was der een beetje klaar mee want ik kon me niet meer concentreren met wat ik aan het doen was. Mijn werkgever had me al gewaarschuwd als ik niet zou stoppen dan jammer dan zou ik worden ontslagen. Mijn moeder was echt ten einde raad. Maar ze heeft altijd achter mij gestaan en is voor mij een oplossing gaan zoeken. Daar zijn we uitgekomen bij Hypnose Praktijk Limburg. Ik moest zelf bellen en mijn moeder stond langs me. Ik heb Yvonne diverse vragen gesteld en heb toen een afspraak gemaakt in Hoensbroek. Nou zij heeft niet gelogen, want ik dacht nou dat zal wel. De volgende morgen na de sessie ben ik opgestaan en ben gaan werken. Mijn moeder was verbaasd maar liet niets weten. De werkgever had haar die dag ook al gebeld want die snapte even niet wat er aan de hand was.

Nu ik kan je vertellen je gelooft het niet maar ik ben al vanaf november clean... Yippie en ik heb tot nou toe ook geen behoefte meer gehad om iets te gebruiken.

Virtuele Maagband

Joke mrt 2019

IK Ben Joke, en woog 124 kilo, ja je ziet het goed 124 kilo. Ik ben begonnen met een project de VIRTUELE MAAGBAND, en dat is nu precies 6 maanden geleden. Ik ben in deze tijd 30 kilo afgevallen en ik ben daar super blij mee. In het begin dacht ik nou dat werkt voor geen meter, zie je wel mooie praatjes hebben die hypnotiseurs.. Maar yvonne zei wacht even af. En ze heeft gelijk gehad ineens begonnen de kilo's te minderen. Mijn broek moest ik strakker zetten en mijn shirts werden wijder.

Ik raad iedereen aan die gewicht wil kwijt raken DOE HET.

stoppen met roken en stoppen met snoepen

jessie dec 2018

 

Hallo,

 

Een vriend van mij is bij jullie geweest, ivm stoppen met roken.

Hij is zeer tevreden.

ik ben bij je geweest voor te stoppen met snoepen.

Mijn doel was geen snoep ( of minder), maar gezonder eten. nu dit is je ook weer perfect gelukt haha

jeuk en plekken

Lonneke dec 2018

 

Hoi Yvonne,

Ik wil toch even met je delen hoe het nu gaat.

Na de hypnose heb ik me super relaxt gevoeld. Rustig, blij, niet snel boos. Ik wilde heel graag dat gevoel behouden en tot op zekere hoogte is dat ook nog steeds zo.

Als ik merk dat de stress weer opkomt doe ik de oefeningen die je me verteld hebt.

Ik voel vaker de energie stromen door mijn lichaam en kan ook beter doseren nu.

Maar het belangrijkste eigenlijk is dat de jeuk voor zeker 80% minder is. Vind het ergens ook wel heel spannend en denk er veel aan maar heb een soort gevoel dat het “knopje” uit staat of zo. Ik blijf ook maar dat zinnetje in mijn hoofd houden als ik aan die plekjes denk: “jou heb ik niet meer nodig”. Het gaat vanzelf en voelt erg apart.

Ik ben eigenlijk super blij met mijn bezoekje aan jou. Dit wilde ik even met je delen😊.

Nogmaals heel erg bedankt😘

Groetjes Lonneke