!
!

Alcohol

febr 2019 anoniem

Beste Yvonne

Ik ben laatst bij je geweest omdat ik door de weeks niet meer zonder alcohol kon zijn. Het probleem was een drukke baan, kleine kinderen die mijn aandacht vroegen en een vrouw die mij nogal claimde. Ik wist geen uitweg meer en ben aan de fles begonnen. Dit is nu verleden tijd. Sinds ik niet meer drink gaat het op mijn werk eens stuk prettiger, mijn kinderen daar heb ik nu voldoende tijd en zin in om daar iets mee te doen. En mijn vrouw die is blij dat alles nu zo perfect met gemak gaat.

Ik wil je even bedanken voor deze mooie sessie.

Cocaine

Maart 2019 Anoniem

Anoniem

Ik was een verknokte snuiver. Ik kon de dag gewoon beginnen met een lijntje. Mijn moeder was der een beetje klaar mee want ik kon me niet meer concentreren met wat ik aan het doen was. Mijn werkgever had me al gewaarschuwd als ik niet zou stoppen dan jammer dan zou ik worden ontslagen. Mijn moeder was echt ten einde raad. Maar ze heeft altijd achter mij gestaan en is voor mij een oplossing gaan zoeken. Daar zijn we uitgekomen bij Hypnose Praktijk Limburg. Ik moest zelf bellen en mijn moeder stond langs me. Ik heb Yvonne diverse vragen gesteld en heb toen een afspraak gemaakt in Hoensbroek. Nou zij heeft niet gelogen, want ik dacht nou dat zal wel. De volgende morgen na de sessie ben ik opgestaan en ben gaan werken. Mijn moeder was verbaasd maar liet niets weten. De werkgever had haar die dag ook al gebeld want die snapte even niet wat er aan de hand was.

Nu ik kan je vertellen je gelooft het niet maar ik ben al vanaf november clean... Yippie en ik heb tot nou toe ook geen behoefte meer gehad om iets te gebruiken.

Virtuele Maagband

Joke mrt 2019

IK Ben Joke, en woog 124 kilo, ja je ziet het goed 124 kilo. Ik ben begonnen met een project de VIRTUELE MAAGBAND, en dat is nu precies 6 maanden geleden. Ik ben in deze tijd 30 kilo afgevallen en ik ben daar super blij mee. In het begin dacht ik nou dat werkt voor geen meter, zie je wel mooie praatjes hebben die hypnotiseurs.. Maar yvonne zei wacht even af. En ze heeft gelijk gehad ineens begonnen de kilo's te minderen. Mijn broek moest ik strakker zetten en mijn shirts werden wijder.

Ik raad iedereen aan die gewicht wil kwijt raken DOE HET.

stoppen met roken en stoppen met snoepen

jessie dec 2018

 

Hallo,

 

Een vriend van mij is bij jullie geweest, ivm stoppen met roken.

Hij is zeer tevreden.

ik ben bij je geweest voor te stoppen met snoepen.

Mijn doel was geen snoep ( of minder), maar gezonder eten. nu dit is je ook weer perfect gelukt haha

jeuk en plekken

Lonneke dec 2018

 

Hoi Yvonne,

Ik wil toch even met je delen hoe het nu gaat.

Na de hypnose heb ik me super relaxt gevoeld. Rustig, blij, niet snel boos. Ik wilde heel graag dat gevoel behouden en tot op zekere hoogte is dat ook nog steeds zo.

Als ik merk dat de stress weer opkomt doe ik de oefeningen die je me verteld hebt.

Ik voel vaker de energie stromen door mijn lichaam en kan ook beter doseren nu.

Maar het belangrijkste eigenlijk is dat de jeuk voor zeker 80% minder is. Vind het ergens ook wel heel spannend en denk er veel aan maar heb een soort gevoel dat het “knopje” uit staat of zo. Ik blijf ook maar dat zinnetje in mijn hoofd houden als ik aan die plekjes denk: “jou heb ik niet meer nodig”. Het gaat vanzelf en voelt erg apart.

Ik ben eigenlijk super blij met mijn bezoekje aan jou. Dit wilde ik even met je delen😊.

Nogmaals heel erg bedankt😘

Groetjes Lonneke

Niks eten alleen zoet

Pim 12 jaar nov 2018

Ik ben Pim. en ik had een probleem met eten. Ik at alleen maar zoete dingen, gezond eten was voor mij geen optie om deze dingen door mijn keel te laten gaan. Ik vond het Vies, maar ik wilde graag met mijn ouders uit gaan eten. En in een restaurant hebben ze niet alleen maar zoet eten dus wilde ik hiervanaf. punt. mijn moeder is gaan zoeken en we zijn terecht gekomen bij Yvonne. Ik heb haar zelf gebeld en verteld wat ik graag wilde en vroeg of zij mij kon helpen. Mijn moeder heeft een afspraak gemaakt en ik ben hier heel blij om IK EET WEER ALLES WAT IK OP MIJN BORD HEB LIGGEN. dank je wel Yvonne

Stemmen in mijn hoofd

Moniek nov 2018

Een tijd geleden ben ik bij je geweest omdat ik steeds vaker die stemmen hoorde in mijn hoofd. De psychiater kon mij verder niet helpen en moest steeds weer het oude naar boven halen wat mij totaal niet hielp. En daarom aan het zoeken gegaan op internet en jullie tegengekomen. Gelukkig maar want je had gelijk een oplossing voor mij en ik hoor deze stemmen niet een meer in mijn hoofd. Ik ben hier intens blij om dat deze gedachten uit mijn hoofd weg zijn. En ik weer ruimte heb voor andere dingen te doen.  Heel veel dank

zenuwpijn

rosita okt 2018

Ik heb twee jaar geleden een ongeluk gehad met de brommer,en heb hierdoor een zenuw in de beschadigd. Ik heb ieder ziekenhuis gezien van binnen en buiten, maar zonder resultaat. Ik ben gaan zoken op internet en ben bij jullie terecht gekomen. een afspraak gemaakt en nu ben ik 3 keer geweest en heb vol verwondering geen pijn meer ik kan mij heel goed helpen met de tool die je mij geleerd hebt. Oh yvonne ik ben je zo dankbaar om te leven zonder pijn.

hondenangst

Elke okt. 2018

hallo  Ik ben laatst bij jou geweest voor mijn angst voor honden. IK scheet al in de broek als ik in de verte een hond met eigenaar zag aankomen en zeker als ik zag dat deze hond los liep. Nu zijn we al een paar keer weer gaan wandelen waar ook losloopgebieden zijn voor honden en ik haal nu zelfs de honden aan waar ik vroeger zo een angst voor had, we zijn al aan het denken om er zelf een aan te kopen.

yvonne heel veel dank hiervoor

weer slapen met regen en onweer

Bram okt 2018

10 jaar

Hoi Yvonne, ik wilde je even laten weten dat bram weer door de regen en onweer heeft doorgeslapen. hij vraagt zelfs of het wel echt heeft geregend. Ook heeft hij geen problemen meer om te gaan slapen indien de wasmachine of airco aanstaat. Geweldig super bedankt, groet van Bram en mij.