HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

stoppen met roken

Cees jan 2020

Ik was een verstokt roker. ik rookte de ene sigaret na de andere en er was gewoon geen tussenpauze. Sommige zeggen je stak de ene sigaret met de ander aan.

De stoute schoenen aangedaan en een Hypnose sessie laten doen. Nu ben al bijna twee maanden rookvrij. en het gaat me heel goed af wat ik niet gedacht had. Ben heel dankbaar dat mijn vriendin mij naar dit adres gestuurd heeft. Het heeft ons beide al zoveel gebracht

.Dank je wel

parkinson

dec. 2019  Flip

Ik ben Flip en heb Parkinson

ik wilde van deze ziekte af maar helaas kan dit niet. Ik ben gaan zoeken met mijn familie naar een oplossing en kwam in contact met de Hypnose. Na de derde sessie verminderde mijn angst, mijn pijn, mijn stijfheid en de depressieve gevoelens. Ik slaap beter en mijn bloeddruk daalde van 140/90 naar 116/75. na drie sessies verbeterde de kwaliteit van mijn leven. Ik heb nog altijd Parkinson en dat zal zo blijven maar ik voel me beter.

 

hoofdpijn

Kees okt 2019

Na diverse jaren met hoofdpijn gelopen te hebben steeds als mijn gedachten in rust zouden moeten zijn heb ik het hele circuit in het ziekenhuis doorlopen diverse therapieen gehad en niets dat wat heeft gewerkt.

Ik ben gaan zoeken op internet en hypnose gevonden Ik heb een afspraak gemaakt. Ik heb 2 sessies gehad en mijn hoofdpijn is totaal verdwenen. na een heel drukke dag voel ik wel een spanning opkomen maar deze spanning gaat langzaam weg als ik dan toch even ontspan. Een echte aanrader voor als je dagen met hoofdpijn rond loopt. NOOIT MEER.

Yvonne je bent een KEI in je werk dank je wel

Alcohol verslaving

Marja okt 2019

Na een hele tijd de alcohol niet meer te kunnen laten staan als ik terug kwam van het werk eindelijk hulp gaan vragen. Een vriendin gaf me de tip om hypnose te gaan doen. Nadat zijn 14 kilo was afgevallen met een virtuele maagband. Ik dacht als het bij haar lukt, lukt het ook bij mij, dus een afspraak gemaakt tussen mijn opdrachten door voor een hypnose sessie Alcohol. Ik begon steeds vroeger met het drinken van een glaasje. Dua nu was het tijd om daarmee te stoppen. Ik heb in totaal 3 sessies gehad, waar diverse thema's aangesproken werden, waarvan ik dacht die heb ik toch al afgesloten. NIET DUS.

Nen Yvonne heel dankbaar wat zij allemaal los heeft gemaakt en ikzelf heb opgelost in de hypnose

Cocaine

Pieter sept 2019

Ik ben Pieter en was verslaafd aan Cocaine, helaas viel ik steeds weer terug in mijn oude gewoonte na diverse keren opgenomen te zijn in een opvangcentrum. Nu heb ik 3 sessies voor deze vieze verslaving gehad en ik ben al 6 maanden totaal clean, ook geen ene behoefte aan deze vieze drugs waar ik vroeger niet vanaf kon blijven. Nu ik ben heel blij dat ik deze hypnose gedaan heb bij Yvonne.

Alsnog dank hiervoor.

Depressie traject

Janneke aug 2019

Ik ben Janneke en zat behoorlijk aan de grond. Gescheiden met 5 kinderen. Een partime job voor 18 uur en verder geen inkomsten. En ex-man die niet wilde meebetalen aan de kinderen en mij. En ga zo maar door. Dus ik zat behoorlijk in een Depressie. Niet Slapen. Afreageren op de kinderen. Overal het zwarte en slechte inzien. Een gemeente die dwarslag. enz. enz. enz. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij hypnose uit. Wat ik wel heel apart vond is dat dit traject waar Yvonne me door gesleept heeft perfect aansloeg wat ik wilde. Iemand die mij begreep, Iemand die precies wist wat veranderd moest worden. Iemand die mij liet werken en niet iemand die mij de oplossing aangaf. Ik ben je hier heel dankbaar voor. Ik sta weer sterk in mijn schoenen. en heb een transformatie doorgaan daar zeg je U tegen.

Een hele dikke dank je wel.

Burnout spijt en vermoeiend

Vic juli 2019

Ken je het moment nadat je een keuze hebt gemaakt? Het moment dat de vrees je in zijn greep krijgt en je spijt krijgt van je beslissing. Dit gebeurde mij bij mijn belangrijke keuze voor  het kiezen van mijn baan. Mijn kans op deze baan met een studie kon toch niet groter zijn als ik dacht? Ik koos nu wel deze baan, maar ergens zat er nog een vraag, kan ik bij die andere werkgever niet een betere carrière maken? Was die werkgever toch niet beter? Dit heeft allemaal te maken met spijt en is erg vermoeiend. Daar kwam ik wel achter. Ik moest hulp gaan zoeken en ben bij Hypnose uitgekomen. Eerst heel sceptisch. Maar na de sessie voelde ik al bevrijding. Ik had er geen spijt van, en ben blij dat ik voor deze baan gegaan ben. Want ik heb begrepen dat ik al ik voor die andere werkgever gegaan was, ik zeker daar niet meer gewerkt had. Ik kon die druk niet aan wat ik met mijn huidige werkgever heel goed kan bespreken, waardoor Hypnose mij de ogen heeft geopend.

Yvonne Heel veel dank hiervoor

QUANTUM CONNECTIE SOUL KEY HYPNOSE

Shelbey juli 2019

Ik ben op zoek gegaan naar Quantum Connectie SOUL KEY Hypnose. Ik wilde weten wat er nog meer te weten zou zijn.

Ik ben naar mijn toekomst gegaan. Naar een oneindig veld wat ik kon zien. ik was geen passieve toeschouwer maar een actieve deelnemer.

Door onze waarneming beinvloeden wij dat wat door ons wordt waargenomen of we dat willen of niet. Ik zag wat ik wilde zijn, mijn mogelijkheden. Alles creeren we zelf daar ben ik nu achter gekomen. Mijn hele wereld om mezelf heb ik zelf gecreeerd. dat was effe schrikken. Maar ik kan deze nu ook gaan veranderen door mijzelf een ander verhaal te vertellen wie ik graag wil zijn. En dit was in door deze Quantum Connectie SOUL KEY Hypnose perfect, Ik zag mezelf staan ( zelfobservatie) en deze heb ik nu veranderd naar een betere gezondheid, vitaler en fijner leven.

Dit was een geweldige ervaring en weet dat dit mijn hele leven heeft veranderd. Ik ben veranderd. En de vragen die ik mezelf stel, maken het verschil. En voel je de verandering door je mind te trainen, het Quantumveld te begrijpen, waardoor de versnelling d.m.v synchroniciteit het verschil maakt in mijn ontwikkeling en realiteit.

QUANTUM CONNECTIE SOUL KEY HYPNOSE

holly juli 2019

Ik ben Holly en ik zit met heel veel ballast wat mij tegenhoudt om verder te gaan. Ik kwam in contact met de QUANTUM CONNECTIE SOUL KEY HYPNOSE, en ben er blanko ingestapt. Wat het mij tot nu toe heeft opgebracht is alleen maar WAUW. Wat ik tegenkwam was niet zo leuk, maar dit hebben we heel profesioneel afgehandeld zodat ik hiermee heb kunnen afsluiten. Een geweldige sessie van 2 uur lang. Veel inzichten gehad met nog een paar sessies te gaan. Wauw wat een Eye Opener.

Alvast heel veel dank voor de vorige sessies die ik al gehad heb. Nu kan ik verder zonder deze Blokkades.

Krabben aan korstjes

juni 2019 Karel

Ik ben Karel , 67 jaar oud en actief pensionado. Ik had jaren een nare gewoonte om aan korstjes te krabbelen zodat de huid niet de kans kreeg om te herstellen. Ik had mij al pakweg 24359 maal voorgenomen om hier mee te stoppen, maar het ging telkens weer mis. Zelfs als ik mij thuis dwong om kleding met lange mouwen dragen, dan begon ik op enig moment weer te krabben zodat het bloed er weer uit kwam. Ik heb je gebeld en we hebben een afspraak gemaakt in Hoensbroek. Geen idee wat ik me hierbij moest voorstellen. maar je hebt het mij rustig uitgelegd en heb de hypnose goed doorstaan. Nu zijn we een paar maanden verder en ik kan je vertellen de eerste week ging alles goed en toen begon ik weer. Ik heb je gebeld en nadat ik aan de telefoon had was ook de neiging om te krabben niet meer daar. MAGIE.... hahaha

dank je wel Yvonne