HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

stoppen met roken en stoppen met snoepen

jessie dec 2018

 

Hallo,

 

Een vriend van mij is bij jullie geweest, ivm stoppen met roken.

Hij is zeer tevreden.

ik ben bij je geweest voor te stoppen met snoepen.

Mijn doel was geen snoep ( of minder), maar gezonder eten. nu dit is je ook weer perfect gelukt haha

jeuk en plekken

Lonneke dec 2018

 

Hoi Yvonne,

Ik wil toch even met je delen hoe het nu gaat.

Na de hypnose heb ik me super relaxt gevoeld. Rustig, blij, niet snel boos. Ik wilde heel graag dat gevoel behouden en tot op zekere hoogte is dat ook nog steeds zo.

Als ik merk dat de stress weer opkomt doe ik de oefeningen die je me verteld hebt.

Ik voel vaker de energie stromen door mijn lichaam en kan ook beter doseren nu.

Maar het belangrijkste eigenlijk is dat de jeuk voor zeker 80% minder is. Vind het ergens ook wel heel spannend en denk er veel aan maar heb een soort gevoel dat het “knopje” uit staat of zo. Ik blijf ook maar dat zinnetje in mijn hoofd houden als ik aan die plekjes denk: “jou heb ik niet meer nodig”. Het gaat vanzelf en voelt erg apart.

Ik ben eigenlijk super blij met mijn bezoekje aan jou. Dit wilde ik even met je delen😊.

Nogmaals heel erg bedankt😘

Groetjes Lonneke

Stemmen in mijn hoofd

Moniek nov 2018

Een tijd geleden ben ik bij je geweest omdat ik steeds vaker die stemmen hoorde in mijn hoofd. De psychiater kon mij verder niet helpen en moest steeds weer het oude naar boven halen wat mij totaal niet hielp. En daarom aan het zoeken gegaan op internet en jullie tegengekomen. Gelukkig maar want je had gelijk een oplossing voor mij en ik hoor deze stemmen niet een meer in mijn hoofd. Ik ben hier intens blij om dat deze gedachten uit mijn hoofd weg zijn. En ik weer ruimte heb voor andere dingen te doen.  Heel veel dank

Niks eten alleen zoet

Pim 12 jaar nov 2018

Ik ben Pim. en ik had een probleem met eten. Ik at alleen maar zoete dingen, gezond eten was voor mij geen optie om deze dingen door mijn keel te laten gaan. Ik vond het Vies, maar ik wilde graag met mijn ouders uit gaan eten. En in een restaurant hebben ze niet alleen maar zoet eten dus wilde ik hiervanaf. punt. mijn moeder is gaan zoeken en we zijn terecht gekomen bij Yvonne. Ik heb haar zelf gebeld en verteld wat ik graag wilde en vroeg of zij mij kon helpen. Mijn moeder heeft een afspraak gemaakt en ik ben hier heel blij om IK EET WEER ALLES WAT IK OP MIJN BORD HEB LIGGEN. dank je wel Yvonne

zenuwpijn

rosita okt 2018

Ik heb twee jaar geleden een ongeluk gehad met de brommer,en heb hierdoor een zenuw in de beschadigd. Ik heb ieder ziekenhuis gezien van binnen en buiten, maar zonder resultaat. Ik ben gaan zoken op internet en ben bij jullie terecht gekomen. een afspraak gemaakt en nu ben ik 3 keer geweest en heb vol verwondering geen pijn meer ik kan mij heel goed helpen met de tool die je mij geleerd hebt. Oh yvonne ik ben je zo dankbaar om te leven zonder pijn.

hondenangst

Elke okt. 2018

hallo  Ik ben laatst bij jou geweest voor mijn angst voor honden. IK scheet al in de broek als ik in de verte een hond met eigenaar zag aankomen en zeker als ik zag dat deze hond los liep. Nu zijn we al een paar keer weer gaan wandelen waar ook losloopgebieden zijn voor honden en ik haal nu zelfs de honden aan waar ik vroeger zo een angst voor had, we zijn al aan het denken om er zelf een aan te kopen.

yvonne heel veel dank hiervoor

weer slapen met regen en onweer

Bram okt 2018

10 jaar

Hoi Yvonne, ik wilde je even laten weten dat bram weer door de regen en onweer heeft doorgeslapen. hij vraagt zelfs of het wel echt heeft geregend. Ook heeft hij geen problemen meer om te gaan slapen indien de wasmachine of airco aanstaat. Geweldig super bedankt, groet van Bram en mij.

afvallen

Mia okt 2018

De veranderingen die ik heb gemaakt en nog ga maken gaan stap voor stap. Soms verwacht ik dat alles in één keer is veranderd.... Dat zou natuurlijk wel fantastisch zijn, maar volgens mij is Rome ook niet in één dag gebouwd. En zo werkt het ook niet bij mij en in mijn systeem, het gaat namelijk stap voor stap. Waar ik ook heel blij mee ben.

Eigenlijk is dat ook wel net zo prettig, want ik ga veel veranderingen doormaken als ik me dit programma helemaal eigen maak. En zo kan ik op mijn tempo wennen aan die veranderingen. En ik wil mezelf ook uitdagen om dit echt voor mezelf te doen.

Dan nog iets? Hoe denk anders? Ik ben geen twijfelaar meer, Als ik voel dat het nog lastig is, zeg of denk ik dan dat ik nooit meer mag snoepen? Denk ik dan dat ik geen blokje kaas, chips of pinda’s meer mag? Dat ik nooit meer een stukje chocolade mag? Dat ik nooit meer een borrel mag nemen? Wat denk ik dan precies? Verbied ik het jezelf? Wordt ik boos op mezelf?

Denk ik: ik móet echt stoppen met die pasta’s (slechte koolhydraten), ik mag nooit meer chocolade, ik mag nooit meer ‘te veel’ borrels?
ik denk nu als een winnaar
ik denk bijvoorbeeld: "Ik stop met die tussendoortjes omdat ik dat heel graag wil. Ik mag alles eten en wanneer ik dat wil, maar de eerstvolgende tussendoortje stel ik nu gewoon uit. Omdat ik dat wil."

Ik voel het verschil?
De eerste denkwijze geeft stress en daardoor krijgt het oude pad in je brein de kans om weer sterker te worden. De tweede denkwijze geeft mij rust. ik besluit namelijk zelf dat ik gewoon alleen het eerstvolgende snak of iets anders niet pakt. Die stel ik even uit. Maar ik weet dat en het mag wanneer ik het echt wil. Alleen deze, die stel ik uit.

Geen stress, waardoor het elke dag makkelijker wordt en dat uitstellen mij juist nog meer controle geeft.

Als ik op verjaardag ben en ik zie mensen drinken, snaaien en snoepen, dan denk ik: "Kijk die nou eens alles in hun mond te stouwen. Ongelooflijk dat ze zo afhankelijk willen blijven van al die energievreters."

Want wat ik nu zie is een illusie. "Ze genieten nu misschien wel ‘heel even’, maar straks vinden ze zichzelf weer "zwak of een looser" of ze hebben eigenlijk geen trek maar toch nemen ze het "uit beleefdheid" en/of morgenochtend staan ze weer voor de spiegel en "walgen ze van zichzelf".  

Nee, de ‘genieters’ die ik zie, zijn op dat moment slechts hulpeloze personen die niet eens doorhebben, dat zij volledig afhankelijk zijn van het gevoel dat veroorzaakt wordt door de suikers die zij tot zich nemen. Zij zijn wel nog steeds volledig afhankelijk en dat is wat ik zie.

Want elke dag gaat het beter nu. Het oude pad in mijn brein verouderd en raakt steeds meer verwaarloosd en ik ben daar verantwoordelijk voor.

Dank je wel Yvonne voor deze inzichten.

Regressie

Miriam aug 2018

PFFFFF wat een beleving in deze Regressie die ik 4 dagen geleden gehad heb. Ik voel me nu nog op vleugels zitten. Wat een inzicht heb ik hier gekregen waar ik al die jaren mee zat te worstelen. Beslissingen die helemaal niet van mij zijn. Blokkades waar ik mee zat en niet van mij waren... wauw een fijne beleving. Ik dank je voor de inzichten die je me gegeven hebt dit heeft mijn leven zeker veranderd, gemakkelijker gemaakt dank je wel.

prikkelbare darm

Jose aug 2018

Ik had sinds enkele jaren een gevoelige prikkelbare darm, zeiden de doktoren. Ik kon niets eten want dat verdroeg mijn maag en darmen niet. ik heb de hele molen van het ziekenhuis gehad en ze konden natuurlijk niets vinden als alleen het stempeltje Prikkelbare Darm. Nu ben ik verder gaan zoeken en nadat er een programma op TV was dacht ik... laat mij het gewoon eens proberen. en ja.. een afspraak gemaakt.

Nu ik ben nu een paar maanden verder en ik kan het nog niet geloven maar geen last meer van darmen en ik kan gewoon weer eten wat ik altijd gedaan heb.

Yvonne  je bent een kanjer dank je wel..