HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Depressie traject

Janneke aug 2019

Ik ben Janneke en zat behoorlijk aan de grond. Gescheiden met 5 kinderen. Een partime job voor 18 uur en verder geen inkomsten. En ex-man die niet wilde meebetalen aan de kinderen en mij. En ga zo maar door. Dus ik zat behoorlijk in een Depressie. Niet Slapen. Afreageren op de kinderen. Overal het zwarte en slechte inzien. Een gemeente die dwarslag. enz. enz. enz. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij hypnose uit. Wat ik wel heel apart vond is dat dit traject waar Yvonne me door gesleept heeft perfect aansloeg wat ik wilde. Iemand die mij begreep, Iemand die precies wist wat veranderd moest worden. Iemand die mij liet werken en niet iemand die mij de oplossing aangaf. Ik ben je hier heel dankbaar voor. Ik sta weer sterk in mijn schoenen. en heb een transformatie doorgaan daar zeg je U tegen.

Een hele dikke dank je wel.

Burnout spijt en vermoeiend

Vic juli 2019

Ken je het moment nadat je een keuze hebt gemaakt? Het moment dat de vrees je in zijn greep krijgt en je spijt krijgt van je beslissing. Dit gebeurde mij bij mijn belangrijke keuze voor  het kiezen van mijn baan. Mijn kans op deze baan met een studie kon toch niet groter zijn als ik dacht? Ik koos nu wel deze baan, maar ergens zat er nog een vraag, kan ik bij die andere werkgever niet een betere carrière maken? Was die werkgever toch niet beter? Dit heeft allemaal te maken met spijt en is erg vermoeiend. Daar kwam ik wel achter. Ik moest hulp gaan zoeken en ben bij Hypnose uitgekomen. Eerst heel sceptisch. Maar na de sessie voelde ik al bevrijding. Ik had er geen spijt van, en ben blij dat ik voor deze baan gegaan ben. Want ik heb begrepen dat ik al ik voor die andere werkgever gegaan was, ik zeker daar niet meer gewerkt had. Ik kon die druk niet aan wat ik met mijn huidige werkgever heel goed kan bespreken, waardoor Hypnose mij de ogen heeft geopend.

Yvonne Heel veel dank hiervoor

QUANTUM CONNECTIE SOUL KEY HYPNOSE

Shelbey juli 2019

Ik ben op zoek gegaan naar Quantum Connectie SOUL KEY Hypnose. Ik wilde weten wat er nog meer te weten zou zijn.

Ik ben naar mijn toekomst gegaan. Naar een oneindig veld wat ik kon zien. ik was geen passieve toeschouwer maar een actieve deelnemer.

Door onze waarneming beinvloeden wij dat wat door ons wordt waargenomen of we dat willen of niet. Ik zag wat ik wilde zijn, mijn mogelijkheden. Alles creeren we zelf daar ben ik nu achter gekomen. Mijn hele wereld om mezelf heb ik zelf gecreeerd. dat was effe schrikken. Maar ik kan deze nu ook gaan veranderen door mijzelf een ander verhaal te vertellen wie ik graag wil zijn. En dit was in door deze Quantum Connectie SOUL KEY Hypnose perfect, Ik zag mezelf staan ( zelfobservatie) en deze heb ik nu veranderd naar een betere gezondheid, vitaler en fijner leven.

Dit was een geweldige ervaring en weet dat dit mijn hele leven heeft veranderd. Ik ben veranderd. En de vragen die ik mezelf stel, maken het verschil. En voel je de verandering door je mind te trainen, het Quantumveld te begrijpen, waardoor de versnelling d.m.v synchroniciteit het verschil maakt in mijn ontwikkeling en realiteit.

QUANTUM CONNECTIE SOUL KEY HYPNOSE

holly juli 2019

Ik ben Holly en ik zit met heel veel ballast wat mij tegenhoudt om verder te gaan. Ik kwam in contact met de QUANTUM CONNECTIE SOUL KEY HYPNOSE, en ben er blanko ingestapt. Wat het mij tot nu toe heeft opgebracht is alleen maar WAUW. Wat ik tegenkwam was niet zo leuk, maar dit hebben we heel profesioneel afgehandeld zodat ik hiermee heb kunnen afsluiten. Een geweldige sessie van 2 uur lang. Veel inzichten gehad met nog een paar sessies te gaan. Wauw wat een Eye Opener.

Alvast heel veel dank voor de vorige sessies die ik al gehad heb. Nu kan ik verder zonder deze Blokkades.

Krabben aan korstjes

juni 2019 Karel

Ik ben Karel , 67 jaar oud en actief pensionado. Ik had jaren een nare gewoonte om aan korstjes te krabbelen zodat de huid niet de kans kreeg om te herstellen. Ik had mij al pakweg 24359 maal voorgenomen om hier mee te stoppen, maar het ging telkens weer mis. Zelfs als ik mij thuis dwong om kleding met lange mouwen dragen, dan begon ik op enig moment weer te krabben zodat het bloed er weer uit kwam. Ik heb je gebeld en we hebben een afspraak gemaakt in Hoensbroek. Geen idee wat ik me hierbij moest voorstellen. maar je hebt het mij rustig uitgelegd en heb de hypnose goed doorstaan. Nu zijn we een paar maanden verder en ik kan je vertellen de eerste week ging alles goed en toen begon ik weer. Ik heb je gebeld en nadat ik aan de telefoon had was ook de neiging om te krabben niet meer daar. MAGIE.... hahaha

dank je wel Yvonne

Dierenangst

juni 2019  Josje

Hallo Yonne. Ik ben laatst bij je geweest voor dierenangst. Ik had een angst voor alle dieren. Of ze nu groot of klein waren, het maakte niets uit.

Ik heb nu aangeschaft een Kat en Kater. Mijn man wil graag nog een Hond erbij, welk ras zijn we nog niet uit en of deze dan groot of klein zal zijn. Je hebt me laten zien door je eigen hond even erbij te nemen dat het eigenlijk heel lieve beesten zijn.

Mijn zoon wil graag vissen en mijn dochter die wil graag een Hamster. Nu dat gaat er allemaal komen. THNXXXX 

Angsten

juni 2019 Trudy

Beste Yvonne , ik heb een afspraak gemaakt voor mijn angsten: betrekking tot mijn werk: angst voor de audit, angst voor de examens maar óók voor mijn grootste angst wat mijn hele leven beheerste: claustrofobie,  angst in bus, metro,  lift maar vooral opgesloten zitten in een vliegtuig. 

Deze sessie heb ik gehad in maart 2019. Ik kan je zeggen, Ik heb al gevlogen zonder dat ik dacht hoe klein is het. Ik zit nu met gemak in de bus, maar stop ook gewoon de lift weer in.

De Audit daar was ik nog wel iets nerveus voor maar dit heb met een goed resultaat ook behaald. Mijn examen dat gaat nog komen dus dat gaat ook goed komen. Heel veel dank Hiervoor.

Liefs Trudy

Tandarts probleem

mei 2019 Pim

Tandarts probleem. Ik was ontzettend bang voor de tandarts, ik ben al jaren niet meer naar de tandarts geweest terwijl ik wel gewoon mijn tanden goed verzorgde. Maar na het afbreken van een tand was ik genoodzaakt om een afspraak te maken. Met lood in de schoenen ben ik erheen gegaan. Tot de tandarts assistente me zei, "waarom neem je geen hypnose voordat je hier in de stoel en de behandeling ondergaat". ik dacht verhip misschien is dit iets voor mij. Ik heb de afspraak gemaakt voor de hypnose en kijk gelijk de afspraak erna bij de tandarts. Ik wist niet wat me overkwam, er was zo een rust in mij dat ik gewoon helemaal niets gemerkt heb van alles wat ze in mijn mond gedaan hebben. Ik heb er bijna twee uur ingezeten zonder probleem.

Gewoon geweldig meer kan ik niet zeggen Pim uit Weert.

Soulkey therapie

Jessy mei 2019

 

Ik ben Jessy, en ik had problemen met hooggevoeligheid. Ik ben gaan zoeken op internet en ben bij hypnose praktijk limburg uitgekomen voor een sessie in het verleden naar mijn vorige leven. Deze sessie heeft voor mij heel veel gebracht. Ik ben teruggegaan naar het jaar 1903. gewoon bizar wat mij daar is aangedaan en waar ik nu nog steeds de vruchten van plok. Dit is nu verdwenen en via deze sessie is ook mijn oude ik doorgeknipt en is deze energetische verbinding weg. Heel erg blij daarmee. Ik wist namelijk niet wat mij te wachten stond en deze sessie heeft bijna 3 uur geduurt. Maar dan ook de moeite waard, ik had geen idee hoelang ik daar in deze staat geweest ben. Maar de klok heeft het mij laten zien.

Ik raad deze sessie iedereen aan die iets met het verleden heeft en daar nu nog mee zit.

Pijn

febr 2019 Koen

Hallo Yvonne

ik wil even laten weten dat na de sessie die ik ondergaan heb een totale verandering in mijn leven is gebeurt. Mijn pijn is compleet verdwenen. Ik weet niet wat je met mijn onderbewustzijn gedaan hebt maar ik vind het OK.

Ik heb jaren na een ongeluk pijn in mijn beide bovenbenen gehad en niemand kon mij vertellen wat ik had. In het ziekenhuis konden ze niets vinden alles was OK. Maar ik had pijn alleen maar pijn.

NU NIETS MEER. heel veel dank