HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Maagband Groepsessie

Gerda april 2018

Hoi Yvonne ,

Tot nu toe ben ik al 6 kilo kwijt, ik voel me goed en ga er voor. Ik heb nog steeds niet gesnoept wat

voor mij een unicum is. Wel koop ik voor de kinderen snoep en chips, maar heb er zelf geen behoefte

aan. Ook drink ik geen cola enz. meer.

Water drinken ging voorheen met moeite, nu gaat dat prima! Dus dat zat denk ik tussen de oren. Ik

luister de audio tegenwoordig voor het slapen gaan en slaap daardoor veel beter. Ik heb dan ook

geen spijt van deelname aan jullie programma en hoop op meer afvalkilo’s en ben zeker klaar voor de

volgende stap.

Vriendelijke groet, Gerda

Maagband groepsessie

Sonja April 2018

Hallo Yvonne ,

 

 

 

 

Even een blij berichtje: mijn streefgewicht nog niet gehaald maar: Ik kan de door mij voor dit doel aangeschafte broek nu al aan!!!!

Van maat 48/50 naar maat 44 dus je snapt wel: super blij. Ik ga rustig, maar met een extra motivatie boost verder. Nog 12,5 kg te gaan voor mijn uiteindelijke streefgewicht, maar dit is toch alvast een hele leuke oppepper. En ik weet dat ik met begeleiding van jou toegestuurde sessies mijn streefgewicht echt ga behalen en dit keer ook behouden.

Dus... ik heb het al vaker gezegd maar toch: ik snap er niks van, maar super bedankt!

Sonja

 

 

Stress niet kunnen slapen

Ed april 2018

Yvonne Dankjewel voor de erg bijzonder mooie ervaring gisteravond! Ik heb de gehele nacht zonder slaaptabletten als een blok geslapen. De eerste nacht sinds 2 jaar. Ik voelde mij op mijn werk vandaag veel rustiger... dank je wel, dat je op deze manier mensen verder kunt helpen! Ik weet dat vanaf nu alles anders gaat worden net zoals je in de hypnose tegen het onderbewuste gezegd en gevraagd hebt. nogmaals Dank je wel.

Stoppen met Roken

Roger april 2018

Hoi Yvonne. Ik had bij het weggaan nog geen idee of het zou werken. nu na een jaar geen enkele neiging gehad ye willen roken! Dus er blijkt ergens diep toch 'n schakelaar omgezet te zijn! Bijzonder. Bedankt.

Alcohol

mrt 2018 Jos

Ik begon met alcohol toen mijn baan op de klip stond, Ik wilde mijn vrouw hierover niets vertellen. Maar van kwaad werd het erger, Ik dronk smorgens op het werk, tussen de middag, en na het werk, maar ook als ik thuis was. Ik zag dat het leven iets makkelijker was en ik was iets losser. Maar dit duurde maar een korte tijd, en ik moest steeds vaker naar de fles grijpen om dit gevoel te houden. Mijn vrouw kwam erachter en verliet mij. Ik werd ontslagen omdat ik alcohol in mij bureau had staan. En ga zo maar door. Ik leefde op de straat. Geen vrouw en kinderen, geen baan, geen vrienden meer.

Ik heb Yvonne gebeld en gelijk een afspraak gemaakt. Gelijk al had ik van He ik heb geen zin meer in alcohol, en langzaam aan kreeg ik mijn leven weer in zijn grip. Nu mijn vrouw is bij mij terug, Ik werk weer en mijn leven ziet er gewoon fantastisch uit zonder alcohol. Ben er ook heel blij mee, water is wat mij nu bezig houd haha.

Dank je wel

Smetvrees

mrt 2018 Katja

Ik ben bij je geweest voor Smetvrees, Ik durfde gewoon niet meer naar buiten, ik durfde gewoon niet meer in de winkel iets uit het vak te halen, ik durfde gewoon niet meer mijn jas aan te trekken als ik gezien had dat er iemand tegen aan was gekomen, overal zag ik basterien. Bij de dokter stond ik gewoon omdat ik niet durfde te gaan zitten voor de bacterie die op de stoel kon zijn. Het beheerste mijn hele leven. Hypnose heeft mij geholpen, ik was nog wel mijn handen maar niet meer zo als voorheen. Ik ga winkelen, ik ga naar de dokter en ga gewoon zitten. Ik hang mijn jas tussen anderen jasssen. En ga zo maar door.

Hypnose is een kracht, dat kan ik je zeggen. Dank je wel Yvonne

Afvallen met een maagband

mrt 2018 Janneke

Vorig jaar begonnen met hypnose afvallen met maagband. Mij goed laten instrueren, wat een maagband precies inhoud. Nu ik zal je dit vertellen mijn gewicht was 118 kilo met een lengte van 1.64 mtr. Ik was niet te zwaar maar ik was gewoon weg een walvis. ik zag mij ook letterlijk zo. Ik walgde van mezelf. Nu Yvonne heeft me laten zien hoe ik werkelijk ben. Nu driekwart jaar later ben ik op 74 kilo, en dit gewicht is gewoon perfect voor mij. Mij streven was 64 kilo maar ik zie dat deze 74 kilo gewoon perfect voor mij zijn. Ik sta op dit gewicht ben er blij mee en ik voel me weer heerlijk vrouw. Ik luister wel nog iedere avond nog naar je MP3.

Ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor.

Spierreuma

mrt 2018 Mirza

Hallo Yvonne

Ik ben in februari  bij je geweest voor mijn spierreuma voor de pijn. Ik was in het begin iets sceptisch maar na een week begon ik al te voelen dat mijn pijn minder werd. Ik ben al in de 60 en de pijn was gewoon niet meer te verdragen, nu ik kan je zeggen dat er geen pijn meer is, beter bewegen.

Heel veel dank hiervoor ik ben super tevreden.

Stoppen met roken

Peter febr 2018

ik ben het vorig jaar in augustus bij jullie geweest voor stoppen met roken. nu dit heeft mijn hele leven veranderd ik ben actiever vitaler en ik voel meer geluk in mijn leven dank jullie wel en natuurlijk ik rook niet meer.....

Zelfliefde en geen eigenwaarde

Als ik naar mezelf kijk, naar mijn leven, naar alles wat ik probeerde te doen en deed, van jongs af aan tot de leeftijd die ik nu heb...

Op mijn werk, in mijn onderneming, in mijn relaties, in mijn dagelijks leven... 

Dan zie ik dat ik in essentie steeds op zoek was naar geluk, naar vervulling, naar liefde en innerlijke vrede. 

Dan zag ik dat ik ook probeerde stress, problemen, zorgen, verdriet en ellende te overwinnen of liever nog, wilde voorkomen en definitief wilde elimineren in mijn leven.

Dat is waar we allemaal in ten diepste van dag tot dag mee bezig zijn en proberen te realiseren.

Maar zeg nu eerlijk, kan jij zeggen dat jij dit hebt gerealiseerd? Dat je radicaal vrij bent, en dat er ongeacht zich in je leven voordoet, jij je gelukkig en in vrede voelt?

Nu naar mijn tweede Hypnose sessie kan ik zeggen dat ik mij veel gelukkiger voel en voel een diepe rust in mijn gevoel en in mijn hoofd, ik ben veranderd in mijn voordeel. Met veranderen bedoel ik de ontdekking van je ware Zelf dat compleet en volmaakt is, waar niets aan toe te voegen of af te halen valt. 

Dank je wel voor deze mooie ervaring die ik nu al heb mogen delen.