HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Regressie

Miriam aug 2018

PFFFFF wat een beleving in deze Regressie die ik 4 dagen geleden gehad heb. Ik voel me nu nog op vleugels zitten. Wat een inzicht heb ik hier gekregen waar ik al die jaren mee zat te worstelen. Beslissingen die helemaal niet van mij zijn. Blokkades waar ik mee zat en niet van mij waren... wauw een fijne beleving. Ik dank je voor de inzichten die je me gegeven hebt dit heeft mijn leven zeker veranderd, gemakkelijker gemaakt dank je wel.

prikkelbare darm

Jose aug 2018

Ik had sinds enkele jaren een gevoelige prikkelbare darm, zeiden de doktoren. Ik kon niets eten want dat verdroeg mijn maag en darmen niet. ik heb de hele molen van het ziekenhuis gehad en ze konden natuurlijk niets vinden als alleen het stempeltje Prikkelbare Darm. Nu ben ik verder gaan zoeken en nadat er een programma op TV was dacht ik... laat mij het gewoon eens proberen. en ja.. een afspraak gemaakt.

Nu ik ben nu een paar maanden verder en ik kan het nog niet geloven maar geen last meer van darmen en ik kan gewoon weer eten wat ik altijd gedaan heb.

Yvonne  je bent een kanjer dank je wel..

 

Afvallen door zoet weg te laten

Els aug 2018

Ik ben lekker bezig. Ik was al 6 a 7 kilo kwijt. Afgelopen weekend ben ik met mijn zus in Utrecht geweest. Ik vond dat ik wel een beloning waard was na weken voorzichtig eten. Ik heb niet eens zo gek gedaan, maar ik was maandagochtend wel 0,5 kilo rijker. Dat was balen. Nou hou ik op het moment ook veel vocht vast vanwege de warmte en een antibioticakuur. Dus ik hoop dat ik daarmee ook nog een kilootje kan winnen. Hoe dan ook, ik ben nog steeds super gemotiveerd. Suiker raak ik niet meer aan. Heb ik ook totaal geen behoefte meer aan. Sterker nog, het staat me tegen. Dat is al pure winst. 

 

Groetjes, Els

afvallen in de groepssessie

Daphne aug 2018

Ook wil ik je even een update geven na twee maanden en bijna 10 kilo lichter

Het gaat al best goed. Voordat ik bij jou kwam was ik de hele dag aan het snoepen, chocolade, chips, alles wat ik maar te pakken kon krijgen. Dat is helemaal over. In het begin pakte ik nog wel eens iets maar gedoseerd en dan hoeft niet de hele reep op of de zak leeg.

Ik was een paar dagen geleden bij een vriendin en die had koekjes op tafel staan. Normaal had ik al minimaal eentje op en zou ik me afvragen of ik het kon maken er nog een te pakken. Nu viel het me pas op dat er koekjes stonden op het moment dat ik al bijna naar huis zou gaan. Maar, ook toen  had ik  niet de behoefte om er een te pakken. 

Dus dat is al een hele omslag. Er is een nieuwe start gemaakt naar een nieuw leven.

Oorsuizen

Bert juni 2018

Hallo Yvonne

Ik ben een tijd geleden bij je geweest voor mijn oorsuizen. Ik kan je vertellen in het begin had ik er nog veel last van maar naarmate de tijd verder ging begon ik er minder last van te krijgen. Vreemd maar na een tijd was het bijna stil, en ik begon me hierover te wonderen waarom het nu ineens zo stil was in mijn hoofd daar ik altijd een geluid bij me had.

Maar ik kan je zeggen ik mis het niet meer.

heel veel dank hiervoor Bert

Angst voor Onweer

Pieter juni 2018

Beste Yvonne

Mijn zoon is een paar weken geleden bij je geweest met het probleem dat hij niet kon slapen als er onweer kwam. Je hebt bij hem een sessie gedaan, die heel veel indruk op hem gemaakt heeft. Hij zegt dat je een soort Harry Potter bent LOL. Hij slaapt vanaf die dag dat hij in Hypnose is geweest vaster dan dat hij ooit gedaan heeft. Bij onweer gaat hij gewoon naar bed of het een heel normale nacht is. Wij verbazen ons er nog steeds over. Maar het helpt en dat is voor ons genoeg. Een heel blij gezin.

Regressie

Carla juni 2018

Hallo Yvonne

Ik zou je laten weten hoe het met me gaat. Ik heb twee maanden geleden een regressie gedaan bij jullie, met het verzoek om een gebeurtenis terug te vinden in mijn interne geheugen. Op dat moment kwam er weinig naar boven maar de tijd ging verder en langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar. ik kan me de gebeurtenis nu meer herinneren en weet wat er geweest is. Ik kan het nu een plaats geven. Dank je wel

Maagband

juni 2018 Els

Hallo Yvonne, de teller staat op 4. 4 kilo lichter in twee weken! Ik weet niet wat me overkomt. Het voelt fantastisch en ik ben meer gemotiveerd dan ooit. Ik heb net je tweede geluidsfragment afgeluisterd. Het ontspant zozeer dat ik erbij in slaap val. Maar ik begreep laatst van jou dat dat niet uitmaakt? Mag ik deze ook vaker luisteren of is dat niet de bedoeling? Of heeft het geen nut? De ondersteunende luister ik elke dag, vaak ook 2 keer per dag.

Hoe dan ook, je therapie werkt. En het blijft me verbazen.

Dankjewel. Groetjes, Els

 

Reuma

mei 2018 Bertha

Hallo Yvonne

ik ben begin dit jaar bij je geweest met pijn in mijn handen, dikke knobbels op de handen en ik kon ze bijna niet met bewegen van de pijn.

Ik ben twee keer bij je geweest en ik kan je nu vertellen dat mijn knobbels totaal weg zijn. Ik heb geen pijn meer in mijn vingers en kan ze weer gewoon bewegen. Wat ben ik jou dankbaar en mezelf dat ik in je gelooft heb.

Heel veel dank Groet Bertha

Afvallen

mei 2018 Cris

 

Ik voel me een ander mens, denk minder negatief en ben erg blij. Snoep moment is er bijna niet meer, maar voel wel soms het knagende gevoel in mijn maag maar dat kan ik makkelijk negeren. Ik ben nu onder de 100 kilo

Ik ben je erg dankbaar, luister graag naar je stem, heb hoop, geloof nu in mijzelf, gaat goed komen.

Met vriendelijke groetjes, Cris."