HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Oorsuizen

Bert juni 2018

Hallo Yvonne

Ik ben een tijd geleden bij je geweest voor mijn oorsuizen. Ik kan je vertellen in het begin had ik er nog veel last van maar naarmate de tijd verder ging begon ik er minder last van te krijgen. Vreemd maar na een tijd was het bijna stil, en ik begon me hierover te wonderen waarom het nu ineens zo stil was in mijn hoofd daar ik altijd een geluid bij me had.

Maar ik kan je zeggen ik mis het niet meer.

heel veel dank hiervoor Bert

Angst voor Onweer

Pieter juni 2018

Beste Yvonne

Mijn zoon is een paar weken geleden bij je geweest met het probleem dat hij niet kon slapen als er onweer kwam. Je hebt bij hem een sessie gedaan, die heel veel indruk op hem gemaakt heeft. Hij zegt dat je een soort Harry Potter bent LOL. Hij slaapt vanaf die dag dat hij in Hypnose is geweest vaster dan dat hij ooit gedaan heeft. Bij onweer gaat hij gewoon naar bed of het een heel normale nacht is. Wij verbazen ons er nog steeds over. Maar het helpt en dat is voor ons genoeg. Een heel blij gezin.

Regressie

Carla juni 2018

Hallo Yvonne

Ik zou je laten weten hoe het met me gaat. Ik heb twee maanden geleden een regressie gedaan bij jullie, met het verzoek om een gebeurtenis terug te vinden in mijn interne geheugen. Op dat moment kwam er weinig naar boven maar de tijd ging verder en langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar. ik kan me de gebeurtenis nu meer herinneren en weet wat er geweest is. Ik kan het nu een plaats geven. Dank je wel

Maagband

juni 2018 Els

Hallo Yvonne, de teller staat op 4. 4 kilo lichter in twee weken! Ik weet niet wat me overkomt. Het voelt fantastisch en ik ben meer gemotiveerd dan ooit. Ik heb net je tweede geluidsfragment afgeluisterd. Het ontspant zozeer dat ik erbij in slaap val. Maar ik begreep laatst van jou dat dat niet uitmaakt? Mag ik deze ook vaker luisteren of is dat niet de bedoeling? Of heeft het geen nut? De ondersteunende luister ik elke dag, vaak ook 2 keer per dag.

Hoe dan ook, je therapie werkt. En het blijft me verbazen.

Dankjewel. Groetjes, Els

 

Reuma

mei 2018 Bertha

Hallo Yvonne

ik ben begin dit jaar bij je geweest met pijn in mijn handen, dikke knobbels op de handen en ik kon ze bijna niet met bewegen van de pijn.

Ik ben twee keer bij je geweest en ik kan je nu vertellen dat mijn knobbels totaal weg zijn. Ik heb geen pijn meer in mijn vingers en kan ze weer gewoon bewegen. Wat ben ik jou dankbaar en mezelf dat ik in je gelooft heb.

Heel veel dank Groet Bertha

Afvallen

mei 2018 Cris

 

Ik voel me een ander mens, denk minder negatief en ben erg blij. Snoep moment is er bijna niet meer, maar voel wel soms het knagende gevoel in mijn maag maar dat kan ik makkelijk negeren. Ik ben nu onder de 100 kilo

Ik ben je erg dankbaar, luister graag naar je stem, heb hoop, geloof nu in mijzelf, gaat goed komen.

Met vriendelijke groetjes, Cris."

afvallen met maagband

mei 2018

Wat ik ervaar is werkelijk een wonder, ik heb geen negatieve gedachten meer over mezelf. Ik eet echt heel weinig s'morgens 1 volkoren cracker, lunch Griekse yoghurt met 1 lepel cruesli noten, avond stukje vlees met 2 lepels groenten. En dat met diabetes, mijn insuline opname is stukken minder en de waarde ook. Voel me goed, meer energie! Ik voel me niet meer opgeblazen en voel me happy .De 8 regels doe ik ook iedere dag ,mijn broek zit losser, honger heb ik niet ,soms moet ik mijn suiker controleren om te kijken of ik laag in de suikers zit, het is het zelfde gevoel als honger, dan heb ik genoeg aan 3 nootjes, de mp3 luister ik graag.
ik denk dat mijn bandje wel goed zit.
Verder hoop ik dat het zo als nu ook verder mag gaan, Mijn Man is Trots op me en zegt dat mijn gezicht al slanker is. ben ook Trots op mezelf en hoop dat ik een paar kilo ben afgeslankt als ik in Augustus op vakantie ga. Ik kan gemakkelijk de zoete dingen laten liggen. Wel neem ik als ik onder de 7 zit in bloedsuikers voor de nacht een kopje bouillon, om in de nacht geen hypo te krijgen. Wat ben ik blij dat ik jullie heb leren kennen, jullie zijn
👍🔝 

Een Dikke Bedankt! C" 

Maagband

Gerda april 2018

Hoi Yvonne ,

Tot nu toe ben ik al 6 kilo kwijt, ik voel me goed en ga er voor. Ik heb nog steeds niet gesnoept wat

voor mij een unicum is. Wel koop ik voor de kinderen snoep en chips, maar heb er zelf geen behoefte

aan. Ook drink ik geen cola enz. meer.

Water drinken ging voorheen met moeite, nu gaat dat prima! Dus dat zat denk ik tussen de oren. Ik

luister de audio tegenwoordig voor het slapen gaan en slaap daardoor veel beter. Ik heb dan ook

geen spijt van deelname aan jullie programma en hoop op meer afvalkilo’s en ben zeker klaar voor de

volgende stap.

Vriendelijke groet, Gerda

Maagband

Sonja April 2018

Hallo Yvonne ,

 

Even een blij berichtje: mijn streefgewicht nog niet gehaald maar: Ik kan de door mij voor dit doel aangeschafte broek nu al aan!!!!

Van maat 48/50 naar maat 44 dus je snapt wel: super blij. Ik ga rustig, maar met een extra motivatie boost verder. Nog 12,5 kg te gaan voor mijn uiteindelijke streefgewicht, maar dit is toch alvast een hele leuke oppepper. En ik weet dat ik met begeleiding van jou toegestuurde sessies mijn streefgewicht echt ga behalen en dit keer ook behouden.

Dus... ik heb het al vaker gezegd maar toch: ik snap er niks van, maar super bedankt!

Sonja

 

 

Stress niet kunnen slapen

Ed april 2018

Yvonne Dankjewel voor de erg bijzonder mooie ervaring gisteravond! Ik heb de gehele nacht zonder slaaptabletten als een blok geslapen. De eerste nacht sinds 2 jaar. Ik voelde mij op mijn werk vandaag veel rustiger... dank je wel, dat je op deze manier mensen verder kunt helpen! Ik weet dat vanaf nu alles anders gaat worden net zoals je in de hypnose tegen het onderbewuste gezegd en gevraagd hebt. nogmaals Dank je wel.