slank1 (2)

AFVALLEN op korte termijn is een afspraak mogelijk

HYPNOSE afvallen zonder DIEET bel 06-52314650

Onze behandelingen worden door de Zorgverzekeraars en Vektis
Voor het jaar 2019 erkend door diverse zorgverzekeraars:

AGB-Code :

90064670

Onderneming :

HYPNOSE-PRAKTIJK-LIMBURG

Zorgsoort :

Overige therapeuten en Complementair en Aanvullende zorg

!

EINDELIJK en UNIEK in Nederland: Blijvend op uw streefgewicht (zonder) er ook maar IETS voor te doen!  met of zonder hulpmiddelen, geen moeite!
U gaat minder eten.


Normaal gesproken vecht u constant op bewust niveau om op uw gewenste gewicht te komen. Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, maar meestal de gezondheid en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en dure) mogelijkheden. de meeste mensen willen niet dieten of houden zich niet aan het dieet, en willen niet sporten, geen tijd, geen zin etc.

Van pillen tot shakes, van gewichten tot sportschool, van aerobics tot zumba, afslankstudio's, diëten ... en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak! Maar er is een probleem: zodra je hiermee stopt, zal het oude gewicht weer terugkomen. En dat wil je niet!!!

„HYPNOSE DIEET”

Is een uniek, nieuw in Nederland, maar sterk beproefd en uiterst effectief programma. Dit is niet zomaar weer zo'n afslank-programma wat uiteindelijk weer geen resultaten biedt. Nee, zeker niet.
Al is de techniek al enige tijd uitgevonden (in de USA), is het zwaar onderdrukt en daarmee vrijwel onbekend gebleven.

Immers blijvend afvallen is niet meer interessant voor de afslank-industrie, niet?

Mijn ervaring, na het overnemen van deze fantastische techniek uit de USA zijn overweldigend. Het enigste wat ik wil weten is uw huidige gewicht en uw doel (streef-) gewicht. Dat is alles. Vervolgens gaan we samen te werk, gaat u snel in een hypnose en staat uw onderbewustzijn open voor veranderingen. Uw onderbewustzijn wordt nu overtuigd van het feit dat het nieuwe doel (streef-) gewicht nu altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd moet worden. Zo snel, effectief en veilig mogelijk. U hoeft er dus helemaal niets voor te doen: al eet u overmatig tussendoor, een vreetbui, een terugslag, wat- dan- ook: uw onderbewustzijn blijft u ten alle tijden vanzelf naar uw streefgewicht toe brengen.
Dat is mooi, niet?

Stel Uzelf de vraag, waarom wil ik afvallen en waarum lukt het niet? Het is niet alleen belangrijk om uw doel scherp te stellen, maar ook moet u weten wat u vanbinnen echt voelt en verwacht. Als u aan afvallen denkt, hoe voelt u zich dan? Hebt u het gevoel dat het een verloren wedstrijd is en dat het u toch niet lukt? Of denkt u: Morgen ga ik echt beginnen, terwijl u eigenlijk wel weet dat u morgen weer morgen zegt. Misschien eet u nog snel een zak chips leeg terwijl u afspreekt met uzelf dat u nu echt gaat afvallen.

Hoe voelt u zich over uw gewicht?

Als u eenzaam bent, verdrietig, als dingen tegenzitten, of als u zich niet goed voelt, hebt u snel de neiging te veel te eten. Negatieve emoties kunnen een ideale voedingsbodem zijn om u te troosten met iets lekkers. Als u dat vaak hebt gedaan, hebt u uzelf dat patroon aangeleerd. Als er dan dingen in uw leven gebeuren die u niet wilt en als u daar niet mee dealt, gaat u eten. U went zichzelf aan om voedsel te gebruiken om problemen of vervelendende gevoelens niet te voelen. Alleen eten omdat u zichbrot voelt, helpt helemaal niet om deze gevoelens te laten verdwijnen. Integendeel. U voelt zich na het eten van iets wat u niet wilde alleen maar ellendiger. Teveel eten heeft dus vaak met emoties te maken.

En daar is nu hypnose voor om deze gevoelens toe te laten en te neutraliseren, u zult zicht beter voelen over uzelf en merken dat u makkelijk afvalt. Hypnose pakt de onderliggende oorzaak van uw eetgedrag aan.

“Werkt dit dan ook altijd?”

 

 

Dit is een veel gestelde vraag. En terecht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mijn methodiek samen met motivatie en overtuiging zeer goede resultaten biedt, wélk issue dat het ook betreft. Zoals eerder vermeld: we kunnen meer dan we zelf denken. Ik beleef dit dagelijks en heb er al duizenden mensen mee mogen helpen! Omdat iedereen anders is, heb ik uiteraard ook oog voor nazorg. Want natuurlijk werkt het niet altijd bij iedereen na 1 sessie (als de klant dit denkt), dat zou te mooi zijn immers. Toch is dit meestal wel het geval, je kunt altijd kiezen voor na een maand een onderhoudssessie te nemen en dan nog een na een half jaar. Dit omdat je onderbewuste toch wel eens zou kunnen terugvallen naar het oude gedragspatroon. En zou dat zo zijn, dan ga je uiteraard voor het resultaat met iets meer werk en verdieping, je bent dan klaar voor een traject waardoor je wel moeiteloos je cm zult verliezen, het kan al met de TC CRYO in 4 sessies net zoals in mijn geval dat je al 9 cm kwijt kunt zijn om je buikomvang. Dus wat houdt je tegen.*

Sluit je aan bij de duizenden die reeds succesvol voorgingen

!
afvallen-2

Afvallen 1 sessie

als je een paar kilo wilt afvallen afvallen 1 sessie € 125,00

 Afvallen (blijvend en zonder sporten of extreem dieet)

De huidige mens heeft een lichaam dat zich ontwikkelde in tijden, waarin voedselschaarste heel gebruikelijk was. Tegenwoordig is dit in het rijkere westen doorgaans niet meer het geval en de levensmiddelenindustrie zorgt voor de aanvoer van niet alleen veel, maar ook energierijke voedingsmiddelen. Door deze twee zaken kan de energiebalans doorslaan. Het lichaam is gemaakt om alles wat het binnenkrijgt, zo efficiënt mogelijk op te slaan voor tijden van nood. Blijft deze schaarste echter uit, zoals tegenwoordig, dan neemt de hoeveelheid vet in het lichaam toe. Dikke mensen hebben veel meer kans op allerlei kwalen dan slanke mensen. Kankers, hart- en vaatziekten en suikerziekte zijn voorbeelden van ziekten, waarvan de kans op het krijgen ervan daalt na een aantal kilo's af te zijn gevallen

Afvallen inclusief ondersteuning gewichtscontrole 1 sessie

als je tot 10 kilo wilt afvallen

afvallen met ondersteuning gewichtscontrole € 255,00

Afvallen (blijvend en zonder sporten of dieet) in samenwerking met verdieping/ ondersteuning van 4 weken

De huidige mens heeft een lichaam dat zich ontwikkelde in tijden, waarin voedselschaarste heel gebruikelijk was. Tegenwoordig is dit in het rijkere westen doorgaans niet meer het geval en de levensmiddelenindustrie zorgt voor de aanvoer van niet alleen veel, maar ook energierijke voedingsmiddelen. Door deze twee zaken kan de energiebalans doorslaan. Het lichaam is gemaakt om alles wat het binnenkrijgt, zo efficiënt mogelijk op te slaan voor tijden van nood. Blijft deze schaarste echter uit, zoals tegenwoordig, dan neemt de hoeveelheid vet in het lichaam toe. Dikke mensen hebben veel meer kans op allerlei kwalen dan slanke mensen. Kankers, hart- en vaatziekten en suikerziekte zijn voorbeelden van ziekten, waarvan de kans op het krijgen ervan daalt na een aantal kilo's af te zijn gevallen

Groepssessie of individueel Virtuele Maagband programma

Herken jij je in het volgende?

•      Dat je gek wordt omdat je elke ochtend denkt: “Wat moet ik nu toch weer aan?”

•      Dat je elk weekend beslist: Maandag ga ik ervoor?

•      Dat je regelmatig tegen je partner zegt, ik heb echt geen leuke kleren in mijn kast?

•      Voel je bij elke pas die je maakt, dat je benen tegen elkaar aan schuren?

•      Dat je niet lekker op een terrasje, restaurant of pretpark zit in die krappe stoeltjes?

•      Dat je de zomer over wilt slaan omdat je niet gezien wilt worden in je bikini/badpak?

•      Dat je jaloers bent op iemand met maatje 42 en niet snapt dat zij ook niet gelukkig is met haar lichaam?

•      Heb jij ook het idee dat andere dikke mensen zelfverzekerd zijn, behalve jij?

  

Wat als … Ik jou kan zeggen dat mijn Virtuele Maagband groep of individueel programma dan de oplossing voor jouw is!

Vraag naar de mogelijkheden

  

Na installatie van de 'Virtuele Maagband' vraag ik na 1 week hoe mijn cliënten ervoor staan. Alvorens ik ze de vervolg sessie toestuur. Hieronder som ik een aantal van die leuke reacties op. En de vraag is van welke verandering zou jij blij worden?
  

"Hoi Yvonne, het gaat super goed. 

Gister 50 geworden en mij gewoon aan de 3 maaltijden gehouden. Geen moeite met gebak en eten uitdelen, echt ongelooflijk want voorheen kon ik niet van gebak afblijven. Ik slaap ook onwijs goed, voel me overdag wel wat moe maar dat zal wel weer opknappen. Voel me verder erg blij en sterk 👍. Bedankt voor deze kans! K."

En dan heb ik ook nog de onderstaande reacties ontvangen. Ik ga natuurlijk niet alle reacties doorsturen, maar deze wilde ik wel even delen: 

"Hallo Yvonne

Ik voel me een ander mens, denk minder negatief en ben erg blij. Snoep moment is er bijna niet, maar voel wel soms het knagende gevoel in mijn maag en negeer het makkelijk. 

Ik ben je erg dankbaar, luister graag naar je stem, heb hoop, geloof nu in mijzelf, gaat goed komen.

Met vriendelijke groetjes, C."  
  

"Hallo Yvonne

Wat ik ervaar is werkelijk een wonder, ik heb geen negatieve gedachten meer over mezelf. Ik eet echt heel weinig s'morgens 1 volkoren cracker, lunch Griekse yoghurt met 1 lepel cruesli noten, avond stukje vlees met 2 lepels groenten. En dat met diabetes, mijn insuline opname is stukken minder en de waarde ook. Voel me goed, meer energie! Ik voel me niet meer opgeblazen en voel me happy .De 8 regels doe ik ook iedere dag ,mijn broek zit losser, honger heb ik niet ,soms moet ik mijn suiker controleren om te kijken of ik laag in de suikers zit, het is het zelfde gevoel als honger, dan heb ik genoeg aan 3 nootjes, de mp3 luister ik graag.
ik denk dat mijn bandje wel goed zit.
Verder hoop ik dat het zo als nu ook verder mag gaan, Mijn Man is Trots op me en zegt dat mijn gezicht al slanker is. ben ook Trots op mezelf en hoop dat ik een paar kilo ben afgeslankt als ik in Augustus op vakantie ga. Ik kan gemakkelijk de zoete dingen laten liggen. Wel neem ik als ik onder de 7 zit in bloedsuikers voor de nacht een kopje bouillon, om in de nacht geen hypo te krijgen. Wat ben ik blij dat ik jullie heb leren kennen, jullie zijn
👍🔝 

Een Dikke Bedankt! C"    
  

Ik ben benieuwd wat ik van jou ga horen, wanneer jij zou starten met het Virtuele Maagband Verander Programma.

Hypnomaagband 3 sessies op lokatie Basis

Maagband behandeling als je meer als 10, 20, 30 of meer kilo wilt afvallen.

 

1.                  De maagband wordt door middel van een ‘kijkoperatie’ vlakbij de overgang van de slokdarm naar de maag geplaatst. De maag hoeft hierbij dus niet ingesneden te worden. De kijkoperatie heeft de voorkeur boven een zogenaamde open procedure omdat de kans op complicaties veel kleiner is. Bovendien is er sprake is van een sneller herstel. Sinds de introductie van de maagband zijn er tienduizenden patiënten wereldwijd geholpen met deze operatietechniek.

Afvallen door middel van een Hypnomaagband 4 sessies in de praktijk BASIS 

 

je kunt natuurlijk altijd je eigen pakket kiezen vraag naar  de mogelijkheden

Afvallen door middel van een Hypnomaagband

De hypnose Maagband. Een compleet programma bestaande uit 4 sessies. BASIS 

Een maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.

 

Hypnomaagband 4 sessies op lokatie Basis

Maagband behandeling als je meer als 10, 20, 30 of meer kilo wilt afvallen. tijdelijke aanbieding van 799 voor 699

 

1.                  De maagband wordt door middel van een ‘kijkoperatie’ vlakbij de overgang van de slokdarm naar de maag geplaatst. De maag hoeft hierbij dus niet ingesneden te worden. De kijkoperatie heeft de voorkeur boven een zogenaamde open procedure omdat de kans op complicaties veel kleiner is. Bovendien is er sprake is van een sneller herstel. Sinds de introductie van de maagband zijn er tienduizenden patiënten wereldwijd geholpen met deze operatietechniek.

Afvallen door middel van een Hypnomaagband 3 sessies in de praktijk BASIS 

 

je kunt natuurlijk altijd je eigen pakket kiezen vraag naar  de mogelijkheden

Afvallen door middel van een Hypnomaagband

De hypnose Maagband. Een compleet programma bestaande uit 3 sessies. BASIS 

Een maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.

 

Hypnomaagband 5 sessies in de praktijk met extra ondersteuning Plus

Maagband behandeling als je meer als 10,20,30 of meer kilo wilt afvallen. tijdelijke aanbieding van 999,00 voor 725,00

 

1.                  De maagband wordt door middel van een ‘kijkoperatie’ vlakbij de overgang van de slokdarm naar de maag geplaatst. De maag hoeft hierbij dus niet ingesneden te worden. De kijkoperatie heeft de voorkeur boven een zogenaamde open procedure omdat de kans op complicaties veel kleiner is. Bovendien is er sprake is van een sneller herstel. Sinds de introductie van de maagband zijn er tienduizenden patiënten wereldwijd geholpen met deze operatietechniek.

Afvallen door middel van een Hypnomaagband 4 sessies en verdere ondersteuning met MP3 voor onderhoud

 

je kunt natuurlijk altijd je eigen pakket kiezen vraag naar  de mogelijkheden

Afvallen door middel van een Hypnomaagband

De hypnose Maagband. Een compleet programma bestaande uit 4 sessies.

Een maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.

 

Online Virtuele Maagband verander programma nog niet beschikbaar

Herken jij je in het volgende?

•      Dat je gek wordt omdat je elke ochtend denkt: “Wat moet ik nu toch weer aan?”

•      Dat je elk weekend beslist: Maandag ga ik ervoor?

•      Dat je regelmatig tegen je partner zegt, ik heb echt geen leuke kleren in mijn kast?

•      Voel je bij elke pas die je maakt, dat je benen tegen elkaar aan schuren?

•      Dat je niet lekker op een terrasje, restaurant of pretpark zit in die krappe stoeltjes?

•      Dat je de zomer over wilt slaan omdat je niet gezien wilt worden in je bikini/badpak?

•      Dat je jaloers bent op iemand met maatje 42 en niet snapt dat zij ook niet gelukkig is met haar lichaam?

•      Heb jij ook het idee dat andere dikke mensen zelfverzekerd zijn, behalve jij?

  

Wat als … Ik jou kan zeggen dat mijn Virtuele Maagband groep of online programma dan de oplossing voor jouw is!

Na installatie van de 'Virtuele Maagband' vraag ik na 1 week hoe mijn cliënten ervoor staan. Alvorens ik ze de vervolg sessie toestuur

              

 


  

Ik ben benieuwd wat ik van jou ga horen, wanneer jij zou starten met het Virtuele Maagband Verander Programma.