afvallen mannen

MANNEN vinden zich te dik

Onze behandelingen worden door de Zorgverzekeraars en Vektis
Voor het jaar 2018 erkend door diverse zorgverzekeraars:

  

AGB-Code : 90064670

Vestiging :

HYPNOSE-PRAKTIJK-LIMBURG

Zorgsoort :

Overige therapeuten en Complementair en Aanvullende zorg

Ruim een derde van de mannen vind zich te dik op korte termijn is een afspraak mogelijk bel 06-52314650

Uit een onderzoek is gebleken dat ruim 1/3 van de mannen zichzelf te dik vind. Bij vrouwen is dit percentage zelfs hoger, namelijk 51% (!) Ook is aangetoond dat mannen verder van de werkelijkheid afstaan dan ze denken.

 

Mannen Vinden Zich Te Dik

Mannen en Vrouwen Verschillen

De verschillen zijn nogal aanzienlijk gelet op de percentages:

·         Mannen 36%

·         Vrouwen 51%

Hoewel dat de meeste Nederlanders zich te dik vind, namelijk 43% (volgens het onderzoek) zijn de verschillen bij mannen en vrouwen zeer groot. Blijkbaar zijn de vrouwen ook kritischer op zichzelf dan op hun omgeving. Want op de vraag hoeveel mensen er in de omgeving van een vrouw te dik scoorde slechts 17 %. Bij mannen lag dit percentage weer hoger, hoe raar, namelijk op 28 %.

Dus mannen vinden mensen in hun omgeving meer overgewicht hebben dan vrouwen terwijl ze gelijktijdig vinden dat ze zelf niet te dik zijn. Terwijl vrouwen dit omgekeerd hebben; zij vinden zich zelf sneller dikker dan hun omgeving.

Goed om te weten dat een onderzoek van RIVM aantoonde dat 60% van de mannen (leeftijd 30-70 jaar) te dik zijn in tegenstelling van vrouwen (44 %).

Veel Mannen Te Dik ?

Gelet op het onderzoek van RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) blijkt dus dat meer dan de helft van de mannen overgewicht hebben, dat is veel. 60% van mannen in de leeftijd van 30-70 jaar met overgewicht zijn cijfers die zorgen baren. Daarbij is het goed om te weten dat de mannen hier zelf minder moeite mee hebben en dus niet zo veel geneigd zijn om iets te doen aan het overgewicht.

Waarom werkt een Dieet niet ?

Wanneer je wilt afvallen en al van alles hebt geprobeerd om weer een slanker en aantrekkelijker lichaam te krijgen is het goed om te weten dat het veel mensen niet lukt met een dieet of sporten. Dit heeft te maken met jouw gewoontes en vaste patronen in jouw gedrag. Door nu – plotseling – dit gedrag te veranderen zul je altijd stuiten op weerstand vanuit jouw brein.

Jouw onbewuste deel van jouw brein zal je signalen geven om te stoppen met datgene wat je nu aan het doen bent en je stimuleren om terug te keren naar je oude gedrag, het vertrouwde gedrag. Een van de hoofdredenen waarom afvallen met een dieet voor mannen niet werkt is dat een dieet niet is vol te houden.

Er komt altijd wel een moment waarop je in de verleiding komt om af te stappen van dit dieet. En terwijl je dat doet voel jij je slecht en misschien zelfs een slappeling omdat je het niet volhoudt.

Geloof me, het is niet jouw schuld. Je wist niet beter, tot nu.

Afvallen Met Hypnose

Wanneer je wilt afvallen en wilt blijven afvallen is het verstandig om jouw onbewuste deel van jouw brein te laten meewerken aan het einddoel zoals jij dit graag wilt realiseren. Stem je dus af op het einddoel, benoem het gewicht dat je wil behalen en – probeer – je in te leven hoe het zou zijn als je dat doel hebt bereikt. Wat betekent dat voor jou als jij weer minder gewicht hebt en een slanker lichaam. Hoe zou dat voor jou zijn om zo te zijn zoals jij wenst te zijn ?

Hypnose kan jou helpen om dit te bereiken omdat Afvallen Met Hypnose de ideale manier is om jouw onbewuste te ‘herprogrammeren’ zodat jij daadwerkelijk dat lichaam krijgt zoals jij wenst.

Werkt dit dan ook altijd?”

Dit is een veel gestelde vraag. En terecht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mijn methodiek samen met motivatie en overtuiging zeer goede resultaten biedt, wélk issue dat het ook betreft. Zoals eerder vermeld: we kunnen meer dan we zelf denken. Ik beleef dit dagelijks en heb er al duizenden mensen mee mogen helpen! Omdat iedereen anders is, heb ik uiteraard ook oog voor nazorg. Want natuurlijk werkt het niet altijd bij iedereen na 1 sessie (als de klant dit denkt), dat zou te mooi zijn immers. Toch is dit meestal wel het geval. En zou dat niet zo zijn, dan ga ik uiteraard voor het resultaat met iets meer werk en verdieping, je kunt dan kiezen voor een tweede of derde sessie.* het is jouw overtuiging die leeft.

Sluit je aan bij de duizenden die reeds succesvol voorgingen