Soul Key Hypnose

Een nieuwe techniek van Hypnose-Praktijk_limburg.nl

Alle klanten kunnen een ervaring krijgen ongeacht geloof, religie of scepticisme. Als het gaat om het begrijpen van je leven, is Quantum Connectie Soul Key Hypnose de ultieme tool voor inzicht en voor het ontgrendelen van verborgen kennis en bronnen. Het is een levens veranderende ervaring voor alle klanten.

 

De SOUL KEY HYPNOSE is een combinatie van exclusieve hulpmiddelen en methoden en ontwikkeld door middel van regressietherapie, reizen met zielen en werken met het leven en tussen de levens door TRANSFORMATIE sessies.!

Mijn aanpak en werk hebben alleen te maken met het geven van de beste kansen voor de cliënt om dichter bij haar eigen ziel en bewustzijn te komen om te profiteren van een maximale zelfontplooiing. De  Soul Key Hypnose is een multi-therapie, die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft, zodat de cliënt wint waar ze ook stoppen met het verkrijgen van informatie. Of, het is een vroeger leven, de veilige zone, het contact met de ziel, de spirituele toezichthouders of in de levens tussen de levens is van minder belang. Als we het goed doen, zullen ze precies naar het pad gaan dat naar hun antwoorden leidt.

Veel mensen verbinden Life Between Life-technieken met Dr. Michael Newton en zijn bestverkopende boeken.

Ongetwijfeld heeft Dr. Newton veel punten verbonden, maar technieken die vergelijkbaar zijn met die van hem waren allemaal al in de jaren dertig gebruikt.

Menselijke soort is altijd een uitdaging geweest en vraagtekens bij ideeën over wat er na de dood gebeurt, is er een leven na de dood en worden we herboren. De Soul Key Hypnose is een neutrale religie en eerdere overtuigingen, en zal iedereen, de waarheid in hun leven bieden.

Ons leven tussen levenstechnieken brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je counsil - als je veronderstelt daar te zijn dat is.

Deze technieken in combinatie met de andere tools van de Soul Key Hypnose maken deze reis tot een van de reizen die je leven en hoe je het leven waarneemt zal veranderen. De ervaringen van het vorige leven kunnen zowel verbluffend als leerrijk zijn.

Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met je energie, en dat is de reden waarom sommige mensen fysiek zullen genezen van een ervaring uit het vorige leven. Plus het feit dat de ziel het soms erg handig zal vinden om zich opnieuw te verbinden met problemen uit het vorige leven, zodat je NU het volledige leren zult krijgen - en / of je spirituele zoektocht openzet om de zoektocht

REGRESSIE teruggaan naar het verleden