hondenmassage

Praktijk-Hondenmassage.nl

http://www.praktijk-hondenmassage.nl/

Welkom bij de praktijk voor Hondenmassage, verwen uw viervoeter met een ontspanningsmassage, Sportmassage, of het opheffen van triggerpoints, spierspanningen of een Shiatsu behandeling, Reiki voor honden, Bach Bloesem en Aroma therapie voor uw hond.

Honden zijn de beste en heerlijk aanhankelijke huisdieren, die een goed leven verdienen. Vanuit mijn praktijk zet ik mijn kennis en vaardigheden om in hieraan bij te dragen. En dat is genieten, elke dag weer. Ik hou zielsveel van alle honden en word erg blij van hun enthousiasme en de interactie die je met ze hebt. Ik geniet dan ook dagelijks van mijn 4 honden; Chico, een rasechte Blond gestroomde Bouvier met stamboom uit Amerika , Ria onze Blonde rasechte geheel Blonde Bouvier met stamboom uit Amerika, beiden hebben blonde ouders als kampioenen op hondenshows en dan nog onze twee Yorkshire Terriers Nando en Kina. ik verwen mijn honden dagelijks met een ontspannings hondenmassage, maar het kan ook met een sportmassage een Shiatsu, of een Reiki behandeling, Met Bach bloesem Aromatherapie is het zien dat honden gewoon herstellen, rustiger worden en meer in hun balans te laten komen. Dan voelen ze zich prettiger en heeft u als eigenaar nog meer plezier van uw hond.

Hondenmassage

Massage stimuleert de doorbloeding in het lichaam en verhoogt de afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor een sneller herstel en opbouw in het lichaam. Uw hond krijgt meer bewegingsvrijheid en wordt soepeler in het gebruik van zijn lichaam. Daardoor verbetert de coördinatie en het balans. Massage verlicht daardoor niet alleen blessures, maar helpt ook blessures te voorkomen.
Massage zorgt voor ontspanning en helpt om het hele lichaam en psyche van de hond in betere conditie te krijgen.
Daarnaast is het doel van massage om het bewustzijn van uw hond over zijn eigen lichaam te vergroten.
Massage zorgt ervoor dat uw hond lekkerder in zijn vel zit en soepeler kan bewegen!
Een hondenmassage heeft een positieve werking op lichaam en geest als u vaak met u hond actieve activiteiten doet zoals joggen, aan de fiets, of lange wandelingen maakt met uw hond. Een hond heeft net als wij spieren die af en toe een massage nodig hebben voor spierknopen weg te halen, bij een blessure een overbelasting,of gewoon voor ontspanning. Voor oudere honden is dit een heel fijne techniek om de hond langer in balans te houden zodat u nog lang van uw viervoeter kunt genieten.

Reiki
Reiki is het doorgeven van energie door handoplegging. Deze energetische behandeling brengt het lichaam in balans. Het energiebewustzijn van honden is hoog. Honden kunnen aangeven of ze uit balans zijn. Een Reikibehandeling helpt het energieniveau op een goed peil te brengen.
» Reiki voor honden

Bach Bloesem therapie
Bach bloesemtherapie kan een hond helpen op een zachte en natuurlijke manier weer in balans te brengen. Er zijn in totaal 38 biologische bloesems, in kaart gebracht naar kracht, kenmerken en helende werking. Elke situatie vraagt om zijn eigen compositie. Voor het intake gesprek neem ik alle tijd voor uw hond en zijn/haar behoefte.
» Bach Bloesemtherapie voor honden

Aroma therapie
Aromatherapie kan uw hond helpen

Shiatsu therapie
Bach bloesemtherapie kan een hond helpen op een zachte en natuurlijke manier weer in balans te brengen. Er zijn in totaal 38 biologische bloesems, in kaart gebracht naar kracht, kenmerken en helende werking. Elke situatie vraagt om zijn eigen compositie. Voor het intake gesprek neem ik alle tijd voor uw hond en zijn/haar behoefte.
» Shiatsu voor honden

Benieuwd naar de ervaringen van klanten van Praktijk Hondenmassage in Limburg?
» Referenties

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente massagesessies? Volg De Praktijk Hondenmassage in Limburg dan ook op Facebook en op Twitter.

Meestal bezoek ik klanten aan huis. In Limburg en aangrenzende provincies. Informeer naar de mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel [06] 52314650 of stuur een e-mailbericht >info@praktijk-hondenmassage.nl

www.praktijk-hondenmassage.nl
Hondenmasseur Yvonne Hermans