RECEPTEN

Hier vind je recepten die het je gemakkelijk maken, zodat je geen uren in de keuken te hoeft te staan.
!

Sonja Bakker

http://sonjabakker.nl/

wil je meer info over deze gezonde leefwijze klik op de link van Sonja Bakker

 

Ben jij al helemaal klaar voor deze zomer?

Ben jij al helemaal bikiniproof? Want nu is de tijd van Bikini’s, badpakken, topjes en shorts. Wil jij afvallen, maar zonder strenge diëten en urenlang zwoegen in de sportschool? Het kan! Volg nu 12 weken lang mijn online programma.

Afvallen is een feestje!

Je wilt meer energie, minder kilo’s en gezond leven? Je bent op de juiste weg. Want met het online afslank programma van Sonja leer je gezond eten én kun je je streefgewicht bereiken.

Lekker makkelijk!

Met het persoonlijke 12 wekenplan leer je de juiste keuzes maken voor een gezonde levensstijl en jouw ideale gewicht. Dé topper uit het Online Programma!
12 weekmenu’s op maat inclusief extra tips, toegang receptendatabase (1000 recepten)

De weekmenu’s in jouw voordeel!

Alle weekmenu’s zijn op maat samengesteld. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om af te vallen. Dus ook als je bijvoorbeeld vegetarisch eet, in de overgang bent, wisseldiensten draait, veel producten niet lust of mag of gewicht verliezen heel moeizaam gaat. Je ontvangt een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Hiermee heb je toegang tot het besloten deel van de website waar je meer begeleiding en recepten vindt.

Persoonlijke begeleiding

Zodra je betaling binnen is, ontvang je jouw eerste weekmenu. Heb je een vraag hierover of wil je je weekmenu aanpassen, dan kun je altijd contact opnemen. Je krijgt dan persoonlijk antwoord. Wanneer je door omstandigheden tijdens een bepaalde periode niet in staat bent om het programma te volgen, kun je het abonnement tijdelijk stilzetten. Denk aan vakantie of in geval van ziekte. Na de pauze kun je het programma zo weer oppakken

Paleo recepten kookpakket

 

********* Wil jij ook inkomsten op de automatische piloot? * ********
……………. 101 Paleo Recepten kooppakket
***************** 
 klik dan nú op bovenstaande link **********************

 

Want je bent natuurlijk een druk persoon, en je hebt geen tijd om elke dag uren op zoek te gaan op internet naar nieuwe recepten, om er vervolgens achter te komen dat de ingrediënten ook nog eens in een andere maatverhouding staan aangegeven.

Je zoekt naar een alles in één oplossing – nieuwe lekkere recepten, die helpen bij het behalen van je doelstellingen. Het goede nieuws is dat je ons gevonden hebt en Ramon en ik zijn hier om jou te helpen!

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, heb ik een behoorlijke passie voor voeding, gezondheid, sport maar ook koken. In de keuken kan ik lekker mijn hoofd leegmaken!

Maar… het hoeft van mij ook niet altijd lang te duren. Soms heb ik nou eenmaal geen tijd om lang en uitgebreid te koken. Ik ben waarschijnlijk net als jij geen echte keukenprins, maar ik wil wel lekker, gezond en verantwoord eten. Het bedenken van nieuwe recepten is echter een kunst op zichzelf. Hier is veel creativiteit, gevoel voor ingrediënten en smaak voor nodig.

Smoothies

 

********* Wil jij ook inkomsten op de automatische piloot? * ********
……………. Gezonde Groene Smoothie Recepten en meer met Gratis DVD
***************** 
 klik dan nú op bovenstaande link **********************

Het Gezonde Groene Smoothie Recepten Boek met tijdelijk het Fysieke boek
GRATIS!!*

En is niet zomaar een groene smoothie product..
Naast het e-book:Gezonde groene smoothie recepten, met 70 gezonde groene
smoothie recepten krijgt de koper ook een e-book met 21 gezonde (paleo
recepten) en toegang tot de Fat Burning Workout (3 e-books inclusief online
trainingsvideo's) Inclusief DVD met alle workouts!

***TIJDELIJKE ACTIE!!!!!!
IEDERE KOPER VAN DIT PAKKET KRIJGT GRATIS HET FYSIEK BOEK: Gezonde Groene
Smoothie Recepten BIJ ZIJN BESTELLING!!!***

40 Supervoeding Recepten (PDF) E-book

 

********* Wil jij ook inkomsten op de automatische piloot? * ********
……………. 40 Supervoeding Recepten
***************** 
 klik dan nú op bovenstaande link **********************

 

Annemieke's Keuken (PDF) E-book bevat 40 Supervoeding recepten. Vrij van o.a. suiker en e-nummers, gemakkelijk te bereiden met weinig ingrediënten en geschikt voor het hele gezin.

50 Suikervrije KinderTraktaties

 

********* Wil jij ook inkomsten op de automatische piloot? * ********
……………. 50 Suikervrije KinderTraktaties
***************** 
 klik dan nú op bovenstaande link **********************

 

Running Shoes Vrienden

Asics hardloopschoenen kopen

Als het om hardloopschoenen gaat is Asics veruit het populairste merk. Asics is in 1949 door Onitsuka uit Kobe Japan toen nog onder de naam Onitsuka Co Ltd. gelanceerd. De naam Asics is afgeleid van een oude Latijnse spreuk: Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Asics is groot in het maken van hardloopkleding, maar in het bijzonder hardloopschoenen. Zij zijn de absolute nummer 1 als het om running schoenen gaat.

In de Asics hardloopschoenen zijn verschillende technologieën verwerkt wat het hardlopen erg aangenaam maakt. Deze functies zijn ontwikkeld door de technische afdeling dat in 1990 is gestart. De constructies en materialen die worden ontwikkeld in dit instituut worden gebruikt voor verschillende Asics producten. Zoals de Dynamic DuoMax-technologie welke extra ondersteuning biedt voor mensen die overproneren. De Fluid Fit-technologie zorgt weer voor meer comfort. De Guidance Line-technologie zorgt voor een efficiëntere loopstijl tijdens het hardlopen op Asics hardloopschoenen.

De bekendste Asics hardloopschoenen zijn toch wel de Asics Gel Kayano en de Asics Gel Nimbus. Daarnaast zijn ook de Asics Gel Cumulus, Asics Gel GT-2000 serie en de Asics Gel Fortitude niet uit het assortiment weg te denken. Het nieuwste model is de Asics Gel FuzeX. Deze running shoe’s behoren allemaal tot het top segment en bieden de hardloper een goede balans tussen comfort, demping en stabiliteit. Asics heeft diverse modellen in de categorie: anti-pronatie, neutraal, natural running en trail. Voor ieder wat wils! Koop je Asics hardloopschoenen online bij de hardloopspecialist. Daarvan is er maar één en dat is Hardloop-Geest. Met tientallen Asics schoenen die altijd op voorraad zijn, zijn zij de absolute specialist.