beinvloedbaarheid-tests-3x

Hypnose, Hoe verloopt een Afspraak

Hoe verloopt een sessie?

Wat kan u verwachten wanneer u langs komt voor een hypnosesessie?

De eerste keer is net iets anders dan de volgende keren, want dan hebben we een intake-gesprek. Ik leg u uit wat hypnose is en beantwoord uw vragen. Dan hebben we het over dat waar ik u mee kan helpen, en vult u een vragenlijst in. Deze vragenlijst helpt mij om u beter te helpen.

Na de vragenlijst doen we enkele suggestie-oefeningen. Dit is nog géén hypnose. De oefeningen geven wel aan hoe vatbaar u bent voor suggestie, wat belangrijk is om weten.

Tenslotte gaat u in hypnose en krijgt u uw eerste suggesties. Elke eerste behandeling begint overigens met ontspanning. Vervolgens krijgt u de suggesties op maat, die volgen uit het intake-gesprek. Ingeval van angsten bijvoorbeeld, nemen we deze angst weg.

Tenslotte komt u weer uit hypnose, wakker en alert, zonder nevenwerkingen of slaperigheid.

*     Het kan dan nodig zijn om verdere sessies te plannen, afhankelijk van het onderwerp.

Tijdens volgende sessies is het intakegesprek korter (ik hoef u niet meer uit te leggen wat hypnose is) en doen we ook geen suggestie-oefeningen meer. Volgende sessies zijn daarom gewoonlijk korter dan de eerste sessie.

Het is heel belangrijk dat, wanneer u komt, dat u zich kunt concentreren. Dus best geen alcohol drinken of andere middelen gebruiken en best ook zorgen dat u uitgerust bent op de afspraak, dan zal alles vlotter verlopen!

Voor een afspraak met gecertifieerd Hypnosecoach /Hypnosetherapeut Yvonne Hermans kunt u bellen naar 06-52314650.

Een veel gestelde vraag is werkt het ook altijd. En terecht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mijn methodiek samen met motivatie en overtuiging zeer goede resultaten biedt, wélk issue dat het ook betreft. Zoals eerder vermeld: we kunnen meer dan we zelf denken. Ik beleef dit dagelijks en heb er al duizenden mensen mee mogen helpen! Omdat iedereen anders is, heb ik uiteraard ook oog voor nazorg. Want natuurlijk werkt het niet altijd bij iedereen na 1 sessie (als de klant dit denkt), dat zou te mooi zijn immers. Toch is dit meestal wel het geval, je kunt altijd kiezen voor na een maand een onderhoudssessie te nemen en dan nog een na een half jaar. Dit omdat je onderbewuste toch wel eens zou kunnen terugvallen naar het oude gedragspatroon. En zou dat zo zijn, dan ga je uiteraard voor het resultaat met iets meer werk en verdieping, je bent dan klaar voor een traject waardoor je wel moeiteloos naar een nieuw gedrag gaat komen. Dus wat houdt je tegen.*